Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Компетентнісно-орієнтоване навчання в закладах загальної середньої освіти
2019-05-20

На базі Миргородської гімназії ім. Т.Г.Шевченка (директор Аршинніков О.Г.) відбувся обласний науково-методичний семінар «Науково - методичне забезпечення компетентнісно-орієнтованого навчання економіки та географічних курсів за вибором економічного спрямування в закладах загальної середньої освіти». Відкрила засідання Колибельнік Т.М., начальник відділу освіти. 

Семінар відбувся за участю науковців Інституту педагогіки НАПН України: Ковчин Н.Г., кандидата педагогічних наук, доктора філософії, Ph.D ,старшого наукового співробітника відділу географії та економіки, ас. члена Української спілки психотерапевтів, психолога;  Назаренко Т.Г., завідувача відділу навчання географії та економіки, головного  наукового співробітника, доктора педагогічних наук, доктора філософії, Ph.D, ученого секретаря спецради; Яценка В.С., кандидата педагогічних наук, старшого наукового  співробітника відділу навчання географії та економіки;  Покась Л.А., кандидата педагогічних наук, старшого  співробітника відділу навчання географії та економіки, а також Шкоденко  Л.А., методиста  відділу освіти природничо - математичних дисциплін та технологій ПОІППО та Юрка І.В., кандидата економічних наук, доцента кафедри комерційної діяльності та підприємництва Полтавського університету економіки і торгівлі, керівника молодіжного бізнес – центру.

    Науковці Інституту педагогіки НАПН України розкрили психолого –педагогічні особливості навчання курсів за вибором економічного спрямування  в процесі підготовки до управлінської діяльності старшокласників шляхом економічної освіти.

    Шкоденко Л.А., Юрко І.В. надали інформацію щодо стану та перспектив розвитку економічної освіти Полтавщини, поділилися досвідом проведення обласного  чемпіонату підприємницької діяльності серед старшокласників «Крок до бізнесу».

    Також присутні переглянули фрагмент уроку «Право споживача на судовий захист», який провела Мисловець В.І., учитель вищої категорії, старший учитель гімназії ім. Т. Г. Шевченка. Карабут О.В., учитель вищої категорії гімназії ім. Т. Г. Шевченка, залучив  гостей до участі у бізнес – грі «Крок до бізнесу».

    Підбиваючи підсумки учасники семінару зазначили, що для розвитку відповідальних та активних громадян сьогодення важливими складовими є економічна освіта та фінансова грамотність. 

                                 

                            

 

  Гречка Л.М., методист відділу освіти Миргородської міської 

ради

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]