Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Компанія "СВС ТВ" інформує!
2021-03-29

Через пожежу, що сталася в офісі компанії "СВС ТВ" (вул. Гоголя, 111) вночі в неділю 28 березня 2021 року, тимчасово в Миргороді відсутній Інтернет та кабельне телебачення. Нині тривають активні  відновлювальні роботи. За інформацією керівника компанії  Андрія Сіряка,  нове обладнання вже прямує до Миргорода. Команда "СВС" робить все можливе для відновлення надання послуг у максимально короткі терміни, орієнтовно з вівторка-середи цього тижня. Команда Інтернет-провайдера сподівається на розуміння абонентів та повідомляє на офіційній сторінці у соцмережі про відшкодування коштів за період  відсутності надання послуг. Мешканцям будинку, які зазнали значних матеріальних збитків, також буде надана фінансова допомога.

Щодо причин пожежі, то керівник підприємства говорить про ймовірний підпал. Рятувальники, які ліквідували пожежу та допомагали мешканцям багатоповерхівки тієї ночі, офіційної версії станом на ранок понеділка 29 березня, ще  не оприлюднили, але за попередніми даними, наслідків підпалу не виявлено. 

Команда компанії звертається з проханням не розповсюджувати недостовірну  інформацію, не вдаватися до паніки та довіряти офіційним джерелам. Менеджери компанії працюють в телефонному режимі 0504141308, 0937461308.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]