Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Коли у домі злагода, то і діло ладиться
2017-08-01

Завершились роботи по ремонту даху 3-х поверхового будинку № 52, що на вулиці Багачанській в авіамістечку. Мешканці будинку на чолі з головою будинкому Євгенією Кісіль висловлюють щиру подяку всім причетним до відновлення будинку. Загальна сума на ремонт даху становить 363,6 тис. грн. Дольова участь мешканців склала 76,4 тис. грн.

Насамперед.  мешканці дякують  міському голові Соломасі С.П., адже завдяки коштам, виділеними міською радою, а це 287,2 тис. грн, вдалося використати для покриття даху не азбесто-цементний шифер, а сучасний металопрофіль,Марченку О.О. - начальнику КЖЕУ -  за планування, організаційні питання і постійний контроль за ходом ремонту та безпосереднім виконавцям робіт, фахівцям своєї справи, головному інженерові Шапочці С.О., майстру технічної дільниці Мані М.М., бригаді робітників    у складі: Кириченка В.В., Ксьонза Ю.С., Павлова І.В., Мельника Р.І., Вознюка К.В.

Мешканці будинку задоволені якісною роботою бригади. Були замінені старі дерев'яні конструкції даху, відновлені вентиляційні надбудови. Інколи роботи доводилось призупиняти через вітряну погоду.

 Активна мешканка будинку Іванова Т.П. заявила, що на цьому не зупиняться, а надалі будуть брати участь в ремонті свого будинку аби зробити його зразковим. Дольова участь мешканців склала з 2-х кімнатної квартири - 4 тис. грн., 3-х кімнатної - 6 тис. грн. Залишається побажати мешканцям цього будинку не зупинятися, а виконавцям - отримувати тільки подяки за якісну роботу.

       Дмитро Терещенко,

секретар ради мікрорайону "Промисловий"     

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]