Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Ключові теми 13-ї сесії
2021-12-10

10 грудня відбулася 13 сесія Миргородської міської ради 8 скликання.  Ключові рішення, які були ухвалені депутатами, стосувалися перерозподілу коштів бюджету Миргородської міської територіальної громади на поточний рік та затвердження програм по галузях на наступні роки. У роботі сесії  взяли участь 28 депутатів. Вів засідання міський голова Сергій  Соломаха.

Рішення Про внесення змін до рішення 3 сесії міської ради 8 скликання від 24 грудня 2020 року № 51 “Про бюджет Миргородської міської територіальної громади на 2021рік” доповідав начальник  фінансового управління Сергій Скляр. За його словами, відповідно до дохідної частини бюджету громади кошти в сумі понад 7 млн.грн. розподілили між головними розпорядниками бюджетних коштів на реалізацію програм підтримки та розвитку КНП “Миргородський міський центр первинної медико-санітарної допомоги” та КНП “Миргородська лікарня інтенсивного лікування”; закладам освіти на виплату заробітної плати з нарахуваннями, на програму фінансової підтримки КП “Спецкомунтранс”. Також на забезпечення співфінансування Регіональної програми “Дітям Полтавщини – якісне харчування” передбачено  400 тис.грн.

Більшість рішень, які були попередньо опрацьовані на постійних комісіях, депутати підтримали одноголосно. А рішення у галузі медицини депутати  традиційно жваво та емоційно обговорювали. Щодо розроблених програм, то на цій сесії депутати проголосували за такі: «Питна вода Миргородської міської територіальної громади  на 2022 - 2026 роки», Програма «Безпечна громада» на 2022-2024 роки, Програма з реалізації молодіжної політики, підтримки сім’ї, забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків, запобігання та протидії насильству Миргородської міської територіальної громади на 2022 – 2024 роки, Програма забезпечення соціальним житлом, житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2021 рік", Програма допомоги мешканцям Миргородської міської територіальної громади, які постраждали внаслідок надзвичайної ситуації (надзвичайної події) на 2022-2024 роки, Програма забезпечення пожежної безпеки на території Миргородської міської територіальної громади на 2022-2024 роки, Комплексна програма розвитку цивільного захисту Миргородської міської територіальної громади на 2022 – 2024 роки.

Загалом  депутати  ухвалили рішення з 26 питань порядку денного.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]