Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Карантин продовжено до 23 грудня
2016-12-16

Продовжити карантин ще на тиждень – таке рішення прийняли члени комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Попри те, що з 10 грудня навчальний процес в освітніх закладах призупинено, рівень захворюваності продовжує зростати. За інформацією, що була оприлюднена на засіданні комісії, за попередні сім днів на ГРВІ захворіло 580 осіб. Епідпоріг перевищено майже на 17 відсотків.

На засіданні комісії говорили про те, що дитяче та інфекційне відділення Миргородської ЦРЛ обслуговують хворих понаднормово. За словами головного лікаря станції екстренної медичної допомоги №4 міста Миргорода Віталіни Романюк, зараз за день фіксують до 40 викликів «швидкої». Кількість пацієнтів з діагнозом ГРВІ, що погоджуються на госпіталізацію, зросла до 70 відсотків.

Офіційно діагноз «грип» не встановлено жодному з хворих. Проте, запевняє зав. Миргородського міжрайонного відокремленого підрозділу лабораторних досліджень державної установи «Полтавський обласний лабораторний центр МОЗ України» Микола Олефір, це не означає, що в місті не циркулює цей вірус. Відсутність такого діагнозу радше пов’язана зі складністю його виявлення і підтвердження. Та який би вірус не провокував поширення епідемії, схема протиепідемічних дій є сталою. Керівникам організацій та установ наполегливо радять вживати всіх заходів для недопущення розповсюдження вірусу.

Фахівці попереджають, самолікування може призвести до серйозних ускладнень. Тому за перших ознак захворювання варто звернутися по кваліфіковану медичну допомогу. Будьте пильними до власного здоров’я та здоров’я ваших близьких.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]