Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Із засідання постійної комісії міської ради з питань промисловості, приватизації, земельних ресурсів
2019-04-02

02 квітня відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань промисловості, приватизації, земельних ресурсів. У ході роботи було опрацьовано матеріали проектів рішень, контроль за якими покладено на цю постійну комісію, а також стан виконання рекомендацій попередніх комісій.

Одним із таких  було  вивчення ситуації з приводу колективного звернення від жителів вулиці Нафтовиків та виконання депутатського звернення Володимира Шокала щодо зупинення будівництва елеватору по вулиці Нафтовиків,3-А. Відповідне питання  було доручено вивчити управлінню архітектурно-будівельного контролю. Компетентні фахівці детально вивчили резонансне для жителів вулиці питання та повідомили, що у ході позапланової перевірки вказаного об'єкту, ознак виконання підготовчих та будівельних робіт не виявлено. Порушень містобудівного законодавства не встановлено. Разом з тим, заявнику ПрАТ "АТП-15369", який звернувся за видачею містобудівних умов для реконструкції комплексу будівель під приймання, первинної обробки, зберігання та відвантаження зерна на земельній ділянці за адресою: м. Миргород, вул. Нафтовиків, 3-А, площею близько 2,9 га, яка знаходиться в користуванні ПрАТ "Автотранспортне підприємство-15369" на підставі договору оренди земельної ділянки №11/502 від 31.02.2019 р, з цільовим призначенням – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної та іншої промисловості. Станом на 29.03.2019 року на підставі п.2 ч.4 ст.29 Закону України "Про регулювання містобудівної діяльності" у наданні містобудівних умов та обмежень на проектування об'єкту відмовлено.

Це питання продовжили розглядати на земельній комісії. Депутати не підтримали підготовлений проект рішення. Далі у ході засідання члени профільної комісії обговорили, проаналізували такі проекти рішень:

  1. Про внесення змін до рішення 41 сесії міської ради 7 скликання від 21 листопада 2018 року № 247 "Про затвердження у новій редакції Програми приватизації об’єктів комунальної власності міста, Переліку об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації у 2018році та Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації".
  2. Про внесення змін до Комплексної програми соціальної підтримки учасників АТО, осіб, залучених до здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській  областях під час проведення операції Об’єднаних сил (ООС) на 2019 рік, затвердженої рішенням 42 сесії міської ради 7 скликання  від 21 грудня 2018 року № 296.
  3. Про затвердження заступника міського голови.
  4. Про затвердження заступника міського голови.
  5. Про встановлення пільг із сплати земельного податку на 2019 рік.
  6. Про припинення договорів оренди земельних ділянок та прав постійного користування земельними ділянками.
  7. Про поновлення договорів оренди земельних ділянок та надання в оренду земельних ділянок.
  8. Про надання дозволів (згоди) на виготовлення документацій із землеустрою та відмову у наданні.
  9. Про затвердження та погодження документацій із землеустрою.
  10. Про внесення часткових змін до рішення 42 сесії міської ради 7 скликання від 21.12.2018року № 315 "Про затвердження Переліку земельних ділянок, продаж та набуття права оренди яких здійснюється в 2019 році шляхом проведення земельних торгів (аукціонів)".
  11. Про проведення земельних торгів (аукціонів) щодо продажу земельних ділянок або продажу прав оренди земельних ділянок комунальної власності.
  12. Про продаж земельних ділянок.
  13. Про поновлення громадянам договорів оренди земельних ділянок,  надання в оренду земельних ділянок та внесення змін до договорів оренди.
  14. Про надання  дозволів (згоди) на розробку документацій із землеустрою на земельні ділянки, які перебувають у користуванні громадян.
  15. Про відмову громадянам у наданні дозволів на розробку проектів землеустрою  щодо відведення земельних ділянок.
  16. Про затвердження громадянам документацій із землеустрою, передачу земельних ділянок у власність та оренду.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]