Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Із засідання комісії з питань виплати грошової компенсації за жилі приміщення окремим категоріям громадян
2019-02-19

На засіданні комісії при виконавчому комітеті Миргородської міської ради з питань виплати грошової компенсації за належні жилі приміщення для деяких категорій осіб, які захищали територіальну цілісність України, брали участь у бойових діях та території інших держав, а також членів їх сімей, розглянули подання про призначення грошової компенсації від Підгайного Віктора Миколайовича. Він - учасник АТО, має інвалідність та перебуває на квартирному обліку виконавчого комітету Миргородської міської ради. Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України  №719 він має право на грошову компенсацію за житло.

На засіданні, яке провела керуюча справами виконавчого комітету Антоніна Нікітченко, опрацювали поданий від заявника пакет документів та надали дозвіл на отримання грошової компенсації, що проводиться з державного бюджету.

Кабінетом Міністрів України Постановами №719 від 19.10.2016 р. (із змінами) «Питання забезпечення житлом деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей», №214 від 28.03.2018р. «Питання забезпечення житлом деяких категорій осіб, які брали участь у бойових діях на території інших держав, а також членів їх сімей», затверджені Порядки виплати грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення. Ці Порядки визначають умови та механізм виплати грошової компенсації.

Для отримання грошової компенсації член сім’ї загиблого, особа з інвалідністю  або його (її) законний представник чи уповноважена особа подає до органу соціального захисту населення за місцем перебування на квартирному обліку особисто, заяву про призначення грошової компенсації та копії необхідних документів. На обліку в реєстрі управління соціального захисту Миргородської міської ради станом на 19.02.2019 року перебуває 4 особи, які потребують грошової компенсації. Потреби регіональних органів соціального захисту населення у наданні грошової компенсації  зазначеній категорії громадян формуються до першого квітня поточного року.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]