Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Із засідання депутатської комісії з питань бюджету
2017-06-22

Зміни до головного фінансового документу міста обговорили на депутатській комісії з питань бюджету, інвестицій та підприємництва, що працювала 21 червня у рамках підготовки 27 сесії міської ради. На порядку денному члени профільної комісії  за поданням керівників бюджетних установ обговорили та ухвали проекти рішень з майже двадцяти питань.

За поданням  начальника фінансового управління  Сергія Скляра депутати  погодили рішення про  передачу права на здійснення видатків на охорону здоров'я Миргородській районній раді на 2018 рік.  Сума субвенції становить майже 50 млн.грн.

Далі депутати розглянули проект програми реалізації містобудівної документації, погодили зміни Комплексної програми соціальної підтримки учасників АТО, програми розвитку фізичної культури і спорту на 2017-2020 роки.

Підтримали члени профільної комісії і проектне рішення про забезпечення харчуванням і лікарськими засобами та виробами медичного призначення учасників спортивних заходів та інші рішення, внесені на порядок денний.  Зокрема, затвердили Положення про Громадський бюджет  Миргорода.  За словами начальника відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Тетяни Усик, цей документ передбачає участь миргородців у  формуванні  місцевого бюджету через проекти, які втілюватимуть за кошти бюджетні кошти в рамках визначеної  міською радою суми.

Також за ініціативи голови  профільної депутатської комісії  Михайла Лавицького   було порушено питання стану надходження коштів до міського бюджету. За інформацією в.о.начальника управління архітектури та  державного архітектурно-будівельного контролю Оксани Бессонової, від реклами, розміщеної в центральній частині міста, щорічно бюджет отримує лише 3,7 тис.грн. Тому було порушено питання про доцільність надання дозволів на розміщення в історичній частині міста рекламних засобів.

Про надходження земельного податку інформувала начальник земельного відділу Тетяна Зелінська. Вона повідомила, що  деякі питання щодо укладення договорів-оренди землі та сплати за земельні ділянки доводиться вирішувати  у судовому порядку. Наприклад,  ПП "Наш дім-Л"  користується земельною ділянкою без документів, а відтак  і не сплачує за оренду.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]