Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Із засідання бюджетної комісії
2016-12-13

Кожне з питань, що пропонуватиметься на затвердження ХІХ сесії міської ради сьомого скликання, і яке, в тій чи іншій мірі, стосується міського бюджету, було обговорено на засіданні постійної депутатської комісії з питань бюджету, інвестицій та підприємництва. А їх, так званих бюджетних питань, до порядку денного сесії планують включити цього разу понад два десятки.

Першим на засіданні комісії розглянули питання щодо внесення змін до показників міського бюджету на 2016 рік. Доповідав начальник фінансового управління Сергій Скляр, який пояснив, що дохідну частину загального фонду міського бюджету планується збільшити за рахунок субвенцій з державного бюджету на 4933242 грн. По спеціальному фонду за рахунок перевиконання річних показників по надходженню коштів пайової участі у розвитку інфраструктури населеного пункту збільшуються планові показники на 132300 грн., відповідно зменшуються кошти від продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення на 90400 грн. та кошти від продажу прав на земельні ділянки несільськогосподарського призначення на 41900 грн. Отож видаткову частину загального фонду міського бюджету доповідач запропонував збільшити на 6421605 грн., а видаткову частину спеціального фонду (бюджету розвитку) міського бюджету в цілому зменшити на 1488363 грн.

Враховуючи звернення головних розпорядників бюджетних коштів: відділу капітального будівництва міської ради, відділу житлово-комунального господарства міської ради, відділу освіти міської ради та управління соціального захисту населення міської ради вирішили провести перерозподіл видатків окремо по загальному та спеціальному фондах міського бюджету по відомчій, функціональній та економічній класифікації видатків та перерозподіл цільового фонду міської ради по відомчій та економічній класифікації видатків.

Після детального розгляду пропозицій, поданих головними розпорядниками бюджетних коштів, та їх обговорення, комісія узгодила проекти рішень (разом із додатками до них) з усіх питань, що виноситимуться на затвердження ХІХ сесії міської ради сьомого скликання.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]