Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
«Храмове свято в «Лісовій казці»
2019-06-18

16 червня всі містяни святкували світле християнське свято – Трійцю. А в нас у «Лісовій казці» відбулося грандіозне святкування, бо в цей день у нас ще й храмове свято. Та головною подією та приводом для святкування стало урочисте відкриття культурно-мистецької зони в «Лісовій казці» (сцена для виступів та казкові лавки для глядачів).

З вітальним словом до гостей свята звернувся депутат Миргородської міської ради по першому округу – Анатолій  Вороновський, завдяки якому проведено це свято для мешканців міста та Стадні. Він щиро привітав усіх з Храмом та Днем батька, а медичних працівників - з їх професійним святом!

А потім було урочисто перерізано стрічку та відкрито сцену. На святі був присутній настоятель свято-троїцької парафії отець Сергій, який прочитав молитву та освятив присутніх та «Лісову казку». А далі була концертна програма,  учасниками якої були народний ансамбль  «Горлиця», міський духовий оркестр імені І.Шатравки та видатний саксофоніст Віталій Кохановський.

Святкові вітання та пісні лунали в «Лісовій казці аж до вечора, бо після концерту всіх гостей частували польовою кашею, яку вже традиційно приготувала Горошко Лідія і  шурпою та шашликами з баранини, яку готували представники  Азербайджанської діаспори в місті Миргороді. Дякуємо організаторам та гостям свята за чудову святкову атмосферу!

 

Вікторія Нечупієнко,

голова вуличного комітету

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]