Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Hospital Energylab Hackathon
2019-07-09

Hospital Energylab Hackathon – під такою назвою в м.Києві 04-05 липня відбувся захід нового формату, присвячений енергоефективності в лікарнях та муніципальних будівлях. Організатори заходу ГО "Екоклуб" та GIZ. З різних куточків України з'їхалося більше 100 учасників. Два дні команди працювали з менторами над перетворенням своїх ідей змін у реальні дієві рішення, які будуть підтримані проектами “Партнерство з модернізації: енергоефективність у лікарнях” та “Енергоефективність у громадах II”, що впроваджуються за дорученням уряду Німеччини компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Перший день хакатону був присвячений пошуку рішень в сферах:

  • моніторингу енергоспоживання;
  • візуалізації даних про енергоспоживання і енергоефективність;
  • поведінкових змін співробітників, відвідувачів та пацієнтів установ;
  • систем підтримки прийняття рішень для підвищення енергоефективності;
  • інших напрямках у сфері енергоефективності та діджиталізації.

Проблем в зазначених сферах виявилося дуже багато! Найактульніші були обрані учасниками шляхом голосування. Таким чином було визначено 7 ідей.

Другий день хакатону став днем перетворення ідей змін у реальні дієві рішення. 7 команд – 7 ідей. В кожній команді абсолютно різні люди, зі своїм баченням та думками. Усі змогли об'єднатися та зосередитися на головному, що і стало поштовхом до максимального розкриття ідеї, та запропонувати інноваційні рішення.

      Валентина Горбань, головний спеціаліст відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Миргородської міської ради, взяла участь у хакатоні та  увійшла до складу команди "Бонус+". Команда була представлена учасниками з Житомира, Києва, Чернівців та працювала над ідеєю "Мотивоване стимулювання заходів з енергозбереження в лікарнях для персоналу та відвідувачів". Злагоджена робота команди дала свої результати. Третє місце серед семи команд! Перше та друге місця зайняли команди, які за добу змогли написати та презентувати комп'ютерні програми з прогнозування енерговитрат та створення веб-платформи візуалізації та аналізу споживання енергоресурсів.

      А найважливіше те, що всі отримали максимум вражень, знайшли нових партнерів та отримали безцінний досвід, який можна втілювати в реалії сьогодення!

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]