Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Громадська участь в управлінні громадою: виклики, стратегії, механізми
2018-04-27

Делегація миргородців на чолі з першим заступником міського голови Сергієм Швайкою відвідали Всеукраїнську науково-практичну конференцію "Громадська участь в управлінні громадою: виклики, стратегії, механізми», що відбулася у Сумах.

У ході заходу було організовано кілька панельних дискусій. У них взяли участь депутати Верховної Ради, представники Координаційного центру гуманітарної політики Сумського державного університету та, Офіс реформ у Сумському РВ Асоціації міст України, ініціативні групи з міст та ОТГ.

Для учасників, зокрема, було презентовано результат проекту «Активізація молоді та жінок в розвитку громад Полтавської та Сумської областей». Було відзначено активність у цій роботі ініціативної групи з Миргорода у складі депутатів та журналістів. Ініціативна група досліджувала рівень поінформованості миргородців щодо необхідності роздільного збору сміття. Сергій Швайка розповів про те, що у місті почали  розробляти нову програму поводження з ТПВ, розповів про те, як організовано вивезення сміття з приватних домоволодінь. Ця інформація викликала чимало запитань, оскільки у порівнянні з іншими містами, Миргород на кілька кроків попереду від багатьох громад.

На конференції також було обговорено питання фінансової спроможності громад після об’єднання та моніторингову діяльність громадських організацій та взаємодія із депутатським корпусом.

Конференція проходила в рамках проекту «Активізація молоді та жінок в розвитку громад Полтавської та Сумської областей» за фінансової  підтримки USAID в межах програми «Долучайся!», яка виконується Pact).

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]