Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Гостинці від святого Миколая
2015-12-22

У публічній бібліотеці для дорослих ім. Д Гурамішвілі відбувся святковий захід для дітей,  які перебувають у складних життєвих обставинах. З новорічними та різдвяними святами дітей, батьків та опікунів  привітали секретар міської ради  Наталія Гирка та начальник служби у справах дітей Євгенія Усатова. Вони побажали дітям і дорослим здоров'я та здійснення мрій, а також  вручили солодкі подарунки від міського голови Сергія Соломахи та  народного депутата України Олега Кулініча.

Долучилися до створення святкової атмосфери і вихованці гуртків Центру естетичного виховання. Вони підготували театралізовану виставу про традиції свята Святого Миколая  та провели майстер–клас з виготовлення новорічної іграшки. Уже традиційну благодійну акцію  організовує служба у справах дітей. Заручившись підтримкою меценатів, вони дарують дітям святковий передноворічний настрій.

Велика вдячність керівництву ЦЕВ за допомогу в організації даного заходу, а саме керівнику гуртка "М"яка іграшка" Березовець Вірі Вікторівні, керівнику гуртка "Калинове намисто" Манофі Юлії Василівні. Окрема вдячність керівництву міської публічної бібліотеки для дорослих ім. Д. Гурамішвілі, яке зробили  відеопрезентацією на новорічну тематику.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]