Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Головні питання позачергової сесії
2020-06-09

9 червня відбулася 56 позачергова сесія міської ради. Її проведення зумовлене необхідністю прийняття рішень у сфері земельних відносин, прокоментував міський голова Сергій Соломаха. Загалом до порядку денного було внесено 10 питань, які попередньо опрацювали на профільній комісії та погоджувальній раді керівників депутатських фракцій політичних партій міської ради.

Серед важливих рішень у життєдіяльності громади - затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 3,4793 га, Комунальному некомерційному підприємству "Миргородська центральна районна лікарня" Миргородської районної ради з подальшою передачею цієї ділянки у постійне користування. За коментарем міського голови, нині такого документу не вистачає для участі лікарні  в рамках національної програми "Велике будівництво", що стартувало 1 березня в усіх областях України. Проєктом, зокрема, передбачено кошти на реконструкцію 8 приймальних відділень лікарень Полтавщини . Є у цьому переліку і приймальне відділення Миргородської ЦРЛ. Керівництво району та лікарні звернулися з відповідною заявою до міської ради і на позачерговій сесії депутати підтримали рішення, важливе для жителів міста і району.

Голова Миргородської РДА Вікторія Ємець подякувала за розуміння та ухвалене рішення. А ще запевнила в тому, що буде розглянуто питання про перереєстрацію цього закладу  назад, у Миргород.

Керівник КНП "Миргородська центральна районна лікарня" Миргородської районної ради Ярослав Будний назвав прийняте міською радою рішення історичним. А ще розповів про допомогу міської влади у подоланні COVID-19 та висловив подяку за підтримку.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]