Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
«Геній людяності»
2019-01-17

Для підопічних Територіального центру відбулася презентація книги студентки Університету III  віку Світлани Таран-Рєзнік та Ганни Швецової «Геній людяності». Ця книга про людей мужності, правди, совісті, які своїм життям, своїми трудовими подвигами творили майбутнє.

Головним героєм є Павло Сергійович Іваненко, батько Світлани Сергіївни Таран-Рєзнік, уродженець села Петрівці Миргородського району, керівник господарства, який 27 років віддав петрівчанам. В тяжкі повоєнні часи зумів організувати, надихнути і направити односельчан на неперевершені подвиги. Під його керівництвом господарство з відстаючого, напівзруйнованого війною, стало мільйонером, а петрівчани- найзаможнішими в ті часи людьми. Працювали, навчалися, відпочивали за рахунок господарства і будувалися. У книзі відображені правдиві , реальні події життя, як приклад для наслідування, як зразок людяності, працьовитості, взаємоповаги, відповідальності.

Світлана Сергіївна розповіла, що повага до людей, які все своє життя працювали на землі, турбуючись про неї, як про рідну неньку, спонукала її викласти ці події на папері, увіковічнити пам’ять про людей, які жили і працювали та зуміли створити гідну спадщину для сьогодення. Ця книга буде дуже корисною особисто для кожного, хто бажає добра собі і своїм нащадкам.

Вітаючи автора книги, Світлану  Сергіївну, інструктор з трудової адаптації Валентина Олексіївна Бровко наголосила: «Надзвичайно приємно, що така талановита жінка представляє собою Університет III віку». Також подякувала за популяризацію своєї творчості і побажала міцного здоров’я, натхнення та подальших творчих успіхів.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]