Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Галузева законотворчість
2019-04-19

18-19 квітня у Верховній раді проходить практикум із галузевої законотворчості на тему «Кадри та організація роботи ради». Захід організовано Асоціацією міст України разом з Апаратом Верховної Ради України в рамках проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні (ПУЛЬС)».

До практикуму долучилися секретарі міських рад, керівники та фахівці структурних підрозділів виконавчих комітетів міських рад з організаційних питань та кадрів, представники об’єднаних територіальних громад. Від Миргорода участь у заході бере секретар міської ради Наталія Гирка.

Учасники обговорили ключові аспекти реформування системи професійного навчання державних службовців, посадових осіб органів місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад, а також законодавче забезпечення форм безпосередньої участі громадян у вирішенні питань місцевого значення та статутної нормотворчості.

Модераторами практикуму виступили аналітики Аналітичного центру Асоціації міст України, працівники Головного юридичного та науково-експертного управління Апарату Верховної Ради, представники інформаційно-правового центру «Захист права на інформацію». Вони ознайомили учасників із законодавчою процедурою та правилами проектування нормативно-правових актів, особливостями здійснення експертизи законопроектів, відкритими даними.

Практикум продовжився засіданням "Круглого" столу за участі Секретаріату Комітету з питань державного будівництва, регіонального розвитку та місцевого самоврядування, Мінрегіону та Національного агентства з питань державної служби.

19 квітня учасники практикуму ознайомилися з роботою Секретаріату Київської міської ради, відвідали Асоціацію міст України та отримали сертифікати про проходження навчання.

Довідково: вже четвертий рік поспіль у рамках проекту USAID ПУЛЬС Асоціація міст України спільно з Апаратом Верховної Ради України проводить серію навчальних заходів-практикумів із розробки законодавства для посадових осіб органів місцевого самоврядування. Мета таких зустрічей – вивчення базових принципів законотворчої роботи та законодавчого процесу, отримання практичних знань і навиків із розробки проектів нормативно-правових актів та супровідних документів, ознайомлення з роботою Верховної Ради України. Учасники практикуму визначаються на конкурсній основі з числа місцевих посадовців із громад-членів АМУ, а після проходження навчання отримують сертифікати.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]