Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Фестиваль-конкурс "Соловейко України-2016"
2016-04-04

У Миргороді пройшов фінал та гала-концерт Всеукраїнського телевізійного дитячого фестивалю Соловейко України. До нього потрапили понад 70 юних талановитих співаків у номінаціях: естрадна пісня, авторська та сучасна обробка народної  пісні. Соловейко-2016 вийшов  за межі України. Уперше на конкурс приїхали представники української діаспори з Франції, Литви, Словенії та Румунії. Про намір взяти участь заявили майже триста охочих, а це втричі більше, ніж було у перші роки фестивалю.

Про розширення географії фестивалю подбали його засновники та організатори:  Президентський фонд Леоніда Кучми «Україна», народний артист України Мар’ян Гаденко, Миргородська міська рада, ПрАТ "Миргородкурорт", БО "Благодійний фонд Ярослава Бублика", БО "Відновлення Донбасу". Гран-прі конкурсу здобули дівчата з київського колективу "Яворина". Вони вразили публіку потужністю голосу та співзвуччям акапельного виконання. Кубок засновника фестивалю екс-президента України Леоніда Кучми отримав Артем Кочергін – кадет Харківського військового ліцею. Пісню "Мамо, не плач" зал слухав стоячи. Приз "глядацьких симпатій" вручили Анні Кислій з Литви. А сертифікат на закордонну поїзду дістався зразковому фольклорному гурту "Веретенце". Спеціальний приз благодійного фонду  "Україна" - біле фортепіано передали в музичну школу Чугуєва.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]