Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
«Енергоефективність в Україні: на шляху до реформування»
2016-03-17

Документ під назвою «Енергоефективність в Україні: на шляху до реформування» містить комплексний аналіз та оцінку проблем реформ у сфері енергоефективності, а також пріоритетних кроків, необхідних для досягнення масштабних енергозаощаджень у коротко - і середньостроковій перспективі.

Дослідження було підготовлене у рамках проекту «Створення енергетичних агентств в Україні» на прохання Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України за дорученням Федерального міністерства довкілля, охорони природи, будівництва та безпеки ядерних реакторів Німеччини. Автори проаналізували існуючі бар’єри, які перешкоджають скороченню споживання енергоресурсів, потенціал держави щодо запровадження енергоефективних реформ, діяльність міжнародних фінансових інституцій та донорських організацій, а також міжнародні практики впровадження енергоменеджменту на національному, регіональному та місцевому рівнях. Очікується, що даний документ стане основою для визначення необхідних подальших рішень і кроків у процесі запровадження енергоефективних реформ за участю всіх зацікавлених сторін.

Дослідження проводилося на підставі особистих інтерв’ю провідних фахівців та експертів у сфері енергоефективності, а також он-лайн опитування, відкритого для всіх бажаючих. В опитуванні взяв участь і міський голова Сергій Соломаха. Очільник енергоефективного міста Миргород (відзнака за участь у проекті «Енергоефективність у будівлі» 2012 рік) висловив свою точку зору щодо упровадження енергощадних проектів.

Докладніше ознайомитися з аналітичними матеріалами можна за посиланням http://eeau.org.ua/wp-content/uploads/2015/11/Strategy_paperUA.pdf

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]