Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Екологічні проєкти Миргородської громади перемогли в обласному конкурсі
2020-11-18

Два проєкти Миргородської громади перемогли в обласному конкурсі проєктів розвитку територіальних громад Полтавської області.  Уже в наступному році екологічні ініціативи "Придбання мобільного сортувального комплексу для поліпшення екологічної інфраструктури Миргородської громади"  та   "Створення комплексної системи поводження з побутовими відходами  у Миргородському районі" отримають співфінансування з обласного бюджету.

Першим проєктом заплановано встановлення нової сучасної лінії сортування твердих побутових відходів на території КП "Спецкомунтранс". Сортування здійснюватиметься на 17 фракцій та охопить 100% твердих побутових відходів міста. Після сортування, відібрана вторинна сировина подаватиметься до пресу, який є в наявності у комунального підприємства, та пресуватиметься в тюки (окрім скла). При накопиченні певного обсягу конкретного виду сировини  буде вивозитися до переробної організації. Фінансування:  кошти обласного бюджету у сумі 600,00 тис. грн., коши міського бюджету - 600,00 тис. грн.

Інша ініціатива розрахована на  попередження техногенної катастрофи у селах довкола міста, а саме:  Білики, Вовнянка, Гаркушинці, Зубівка, Петрівці, Шахворостівка, Ярмаки, де щорічно частина відходів з громад не вивозиться та потрапляє до несанкцінованих сміттєзвалищ, наприклад, до лісосмуг. Несанкціоновані сміттєзвалища створюють загрозу техногенної катастрофи у громадах. У рамках проєкту заплановано придбання сміттєвих баків та проведення роз'яснювальної роботи. Баки будуть на балансі КП "Спецкомунтранс" і надаватимуться в користування громадам. Фінансування: кошти обласного бюджету у сумі 800 тис. грн. та кошти партнерів - 800 тис. грн.

Дякуємо миргородцям, які взяли участь у голосуванні, і  допомогли нашим проєктам перемогти!

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]