Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Дитячий день
2023-06-05

Зробити радість для своїх дітлахів та відсвяткувати День дітей вирішили жителі вулиць Грушевського, Братів Козленків та провулку Сухого. Вагому частину організації заходу взяли на себе органи самоорганізації, а саме: вуличком Сергій Литвин та його помічники Наталя Титаренко та Валентина Завертайло.

Вони приготували для малечі різні призи, смаколики та прикрасили кульками дитячий майданчик. Ігрова програма від відділу культури Миргородської міської ради стала неабияким подарунком для діток, в якій вони з радістю та сміхом брали активну участь. Від себе як від інспектора сектору по роботі з органами самоорганізації населення, хочу щиро подякувати організаторам заходу, а саме активним жителям, які в умовах воєнного сьогодення змогли зробити наших діток трішки щасливішими та допомогли на мить поринути у безтурботне дитинство. Але жоден захід не відбувся б, якби не наші дорогі захисники, які гідно ціною власного життя тримають оборону нашої країни, про що неодноразово було сказано на заході, аби діти знали героїв нашого сьогодення. Тож хочеться щоб наступне свято наші діточки святкували уже в мирний час та в мирній країні! Слава нашим ЗСУ! Україна переможе!

 

Інспектор сектору по роботі з органами самоорганізації населення Тетяна ЛУКАШ

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]