Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Друге засідання першої сесії обласної ради сьомого скликання
2015-11-25

24 листопада відбулося друге пленарне засідання першої сесії обласної ради сьомого скликання. У роботі сесії взяли участь голова облдержадміністрації Валерій Головко, народні депутати України Сергій Каплін, Юрій Бублик, Олег Купрієнко, заступники голови облдержадміністрації, керівники обласних правоохоронних органів, голови районних рад (обрані за станом на 23 листопада 2015 року), міські голови, голови районних державних адміністрацій, представники громадськості, журналісти.

Вів засідання член тимчасової президії, затвердженої обласною радою на другому пленарному засіданні першої сесії, депутат обласної ради Костянтин Кірпосенко (фракція Політичної партії «Партія простих людей Сергія Капліна»).

Представники громадських об’єднань, яким було надано слово для виголошення звернень та заяв із суспільно значущих питань: голова Народної ради м. Полтава Володимир Дащенко, отаман Козацької Громади Полтавщини Володимир Полапа, член Громадської ради при обласній раді Едуард Гожий, представник Козацької Громади Полтавщини Ростислав Шевченко та інші - закликали депутатів обрати головою обласної ради людину, яка має авторитет у громадах та готова наполегливо відстоювати інтереси виборців, об’єднати депутатів для вирішення нагальних проблем області.

Відповідно до порядку денного, обласна рада розглянула питання про обрання голови Полтавської обласної ради. Від Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» на посаду голови обласної ради вдруге було висунуто кандидатуру депутата Євгенія Холода, від Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» - кандидатуру депутата Геннадія Коваленка.

Євгеній Холод та Геннадій Коваленко представили свої програми та відповіли на запитання депутатів та громадських активістів.

Відбулося таємне голосування, в якому взяли участь 82 присутніх на сесії депутати. За інформацією лічильної комісії, за кандидатуру Євгенія Холода проголосувало 40 депутатів. Ще 40 депутатів віддали свій голос Геннадію Коваленку. Жодного з кандидатів не підтримав 1 депутат. Один бюлетень лічильна комісія визнала недійсним. Отже, голову обласної ради обрано не було.

Після перерви, під час якої відбулися засідання фракцій, обласна рада вирішила продовжити першу сесію 4 грудня, -повідомили у прес-службі обласної ради.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]