Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Друге засідання 4-ї сесії Миргородської міської ради
2021-01-29

На 4-й сесії Миргородської міської ради, друге засідання якої відбулося 29 січня, депутати  розглянули і прийняли рішення з 29  питань порядку денного. Це питання, які були передбачені розпорядженням про скликання сесії, та ті, що виникли у ході підготовки засідання. Додатково внесені питання стосувалися передачі майна із спільної власності територіальних громад Миргородського району у комунальну власність Миргородської міської територіальної громади. Сесію вів міський голова Сергій Соломаха. У сесійній залі працювали 30 депутатів.

Розпочали засідання з чергового обговорення ситуації з формуванням тарифів на природний газ. По першому питанню - щодо зростання ціни за розподіл природного газу, доповідав керівник управління Миргородського району газопостачання ПАТ "Полтавагаз" Сергій Погрібняк. Він прокоментував, що місцева служба не впливає на тарифну політику, пояснив, як формується тариф та додав, що  працівники  служби - такі ж самі  споживачі цієї послуги і теж невдоволені ціною на газ. Сергій Погрібняк, відповідаючи на запитання депутатів, повідомив і про основні складові нинішнього тарифу за транспортування природного газу: заробітна плата працівників, які обслуговують газопроводи, адмінвитрати, транспорт, паливно-мастильні матеріали, витратні матеріали та  борги підприємства за минулі періоди. Відбулося жваве обговорення "газового" питання.

Наступне рішення стосувалося внесення змін до рішення 3 сесії міської ради 8 скликання від 24 грудня 2020  року № 51 “Про бюджет Миргородської міської територіальної громади на 2021рік”. З резервного фонду бюджету міської територіальної громади  передбачили близько 2,4 млн.грн. на оплату за споживання природного газу у нежитлових приміщеннях в селах: Кибинці, Гаркушинці, Хомутець – 49 000 тис. грн. та відділу освіти міської ради на оплату за газопостачання закладів освіти – 2 000 000 грн. Це кошти, які забезпечать життєдіяльність цих об'єктів на період проведення тендерних закупівель. Більшістю голосів було погоджено рішення про організацію роботи депутатів Миргородської  міської ради восьмого скликання з виборцями у виборчих округах Миргородської міської територіальної громади.

Одноголосно підтримали депутати продовження членства Миргорода в Асоціації "Полтавська обласна асоціація органів місцевого самоврядування та затвердили розширений перелік адміністративних послуг, які надаються через відділ "Центр надання адміністративних послуг" виконавчого комітету Миргородської міської ради в новій редакції. Із врахуванням змін до законодавства, нині у ЦНАП буде надаватися 223 послуги. Оновлення зазнали і порядки виплат матеріальних допомог та компенсацій, передбачених Програмою соціального захисту населення Миргородської міської територіальної громади на 2021 рік. Мова йде про Порядок виплати одноразової матеріальної допомоги при народженні дитини; Порядок виплати грошової компенсації вартості реабілітації дітей з інвалідністю з ураженням опорно - рухового апарату та центральної і периферичної нервової системи; Порядок виплати учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС 1 та 2 категорії грошової компенсації вартості самостійного санаторно-курортного лікування; Порядок виплати допомоги на поховання та Порядків надання соціальної підтримки учасникам АТО, особам, залученим до здійснення заходів із забезпечення національної  безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській  областях під час проведення операції Об’єднаних сил (ООС) у новій редакції.

Інші рішення стосувалися затвердження актів приймання-передачі майна, отриманого внаслідок реорганізації сільських рад та передачі їх майна на баланс (це приміщення закладів культури та медицини), Порядку встановлення та демонтажу пам’ятних знаків, меморіальних та інформаційних дощок на фасадах будівель та спорудах. На засіданні сесії було також затверджено нове Положення про відділ молоді і спорту Миргородської міської ради  та перейменовано центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Миргородської міської ради в центр соціальних служб Миргородської міської ради. Блок винесених рішень об'єднав земельні питання. По окремих рішеннях, щодо яких виникали питання, голосували окремо. У "різному" депутати продовжили обговорення та дискусію щодо тарифного питання.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається п’ятдесята сесія міської ради

17 травня о 9.00 скликається п’ятдесята  сесія міської ради восьмого скликання

     
     
Стартує розроблення Програми комплексного відновлення території Миргородської громади

Про початок розроблення Програми комплексного відновлення території Миргородської міської територіальної громади

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 07 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]