Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Дотримання верховенства права в процесах, пов’язаних із реінтеграцією ветеранів та внутрішньо переміщених осіб в Україні
2019-12-18

16-17 грудня у Києві в рамках реалізації спільного Шведсько-українського проєкту "Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні" Академіії Фольке Бернадотта (Швеція) та Центру дослідження проблем верховенства права (НаУКМА), відбулася підсумкова конференція "Дотримання верховенства права в процесах, пов'язаних із реінтеграцією ветеранів та внутрішньо переміщених осіб в Україні".

Учасниками заходу від Миргорода були керуюча справами виконавчого комітету Антоніна Нікітченко та начальник відділу інформаційного забезпечення Віталій Логвин. Програма заходу складалася із панельних дискусій, на яких учасники ділися практиками  громад із різних напрямків життєдіяльності. Науковий керівник Центру проблем дослідження верховенства права, професор Козюбра М.І. та експерти Центру Володимир Венгер і Олексій Цельєв презентували Довідник європейських стандартів верховенства права в органах державної влади та місцевого самоврядування, а також представили результати застосування Контрольного переліку верховенства права у питаннях, пов'язаних з ветеранами та внутрішньо переміщеними особами, який був здійснений у 2019 році у містах Сєвєродонецьк, Маріуполь та Херсон.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]