Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Досягнення Миргородської дитячої музичної школи ім. А.П.Коломійця у 2014-2015 навчальному році
2015-06-17

Протягом навчального року школа працювала відповідно до затвердженого плану роботи. На високому рівні проведено навчально-виховну, методичну, культурно-просвітницьку та концертно-конкурсну роботу. У школі навчається 360 учнів, із яких 300 – учні музичних відділів, 60 – учні класу образотворчого мистецтва. Працює 35 учнівських колективів великих та малих форм, 6 викладацьких колективів, серед яких народний колектив «оркестр народних інструментів».

Значно розширилася група на самоокупності, у якій навчається 87 учнів – на музичному відділенні та у класі образотворчого мистецтва.

Традиційно цікаво, професійно проходять загальношкільні конкурси – «Молоді таланти» виконавців-солістів, «Весняна фантазія» творчих колективів, концерти «Гумор в музиці», «Викладачі – дітям», «Зорепад» учнів-лауреатів, до Всесвітнього дня музики. Учні та викладачі класу бандури провели чудовий концерт до Дня матері.

На відділах традиційними є такі заходи як «Посвята в музиканти», «Останній акорд випускників», звітні концерти, конкурси «Моя улюблена п’єса», «Весняний карнавал», «Моя улюблена пісня», на краще виконання етюду, олімпіада з сольфеджіо.

Яскравими та феєричними були сольні концерти наших «зірочок», учнів класу Касьяненка М.М. – гітаристів Юрія В’язінька, Єгора Воронцова та учнів класу Туголукової Т.Г. – скрипалів Ольги Стороженко, Олександра Величка.

Юний піаніст Кирило Коваленко, якого навчала та готувала до виступу наша дорога колега Олена Власенко, яка, на жаль, відійшла у вічність, успішно виступив у супроводі симфонічного оркестру Полтавського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені М.В.Гоголя на концерті абсолютних переможців Міжнародних конкурсів 2014 року «До Миколая на гостини всі таланти Полтавщини».

Юрій В'язінько, як лауреат премії Гран-прі, виступив на концерті «Квітуй, мистецька юнь» лауреатів обласного конкурсу «Юний віртуоз Полтавщини» виконавської майстерності учнів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів у Полтавському музичному училищі імені М.В.Лисенка.

Акордеоніст Назарій Ковальчук виступив у Полтавському музичному училищі імені М.В.Лисенка на концерті кращих учнів по класу баяна, акордеона Полтавської області, проведеного у рамках ІІІ Всеукраїнського фестивалю «День українського баяна і акордеона» за ініціативи Національної Всеукраїнської спілки та Асоціації баяністів та акордеоністів України.

Дует гітаристів В’язінько Ю., Воронцов Є. виступив в Полтавській обласній філармонії на концерті, присвяченому творчості композиторів Полтавщини.

Цей дует та викладач відділу гітари Оксьоненко Л.А. були запрошені в Полтавське музичне училище ім. М. В. Лисенка виступити на концерті, присвяченому 30- річчю відкриття там класу гітари.

Надзвичайно цікавим був концерт наших колишніх випускників класу викладача Вершиніної Л.В., а нині студентів ВНЗ мистецького спрямування Ярослави Осадчої, Тетяни Величко, Анастасії Головань, Маріанни Боднарчук, Антона Дінця, Лілії Ковалишин, Альони Смирної.

Колишня випускниця школи класу викладача Штангеєвої В.Ф., а нині успішна студентка-скрипалька Полтавського музичного училища ім. М.В.Лисенка Марина Закаблук теж виступила з концертом перед учнями та викладачами школи.

З метою культурно-просвітницької діяльності для учнів загальноосвітніх шкіл міста були проведені концерти дитячої філармонії.

На протязі навчального року експонувалися роботи учнів класу образотворчого мистецтва. Юні художники також взяли участь у міському конкурсі «Малюємо музику», музичне оформлення якого забезпечили учні класу баяна та акордеона.

Викладачі класу бандури Явтушенко Н.В. та Бойко Т.Ю. у складі зведеного ансамблю бандуристів взяли участь в обласному святі кобзарського мистецтва «Взяв би я бандуру» на батьківщині великого кобзаря Федора Кушнерика у Великій Багачці.

            Зовсім нещодавно відділ гітари гостинно зустрічав гостей на фестивалі гітарного мистецтва «МирГрад-2015».

Школа проводить роботу по підвищенню педагогічної кваліфікації. З цією метою проводяться майстер-класи, творчі зустрічі. Так на базі школи проведено майстер-клас викладача Київського інституту музики ім. Р.М.Глієра, кандидата мистецтвознавства Галузевської Олени Миколаївни. Цікавими були творчі зустрічі: із викладачем відділу фортепіано Полтавського музичного училища ім. М.В.Лисенка Пащенко Тетяною Василівною та концерт студентів її класу; з композитором, викладачем-методистом Кременчуцької ДМШ № 1 ім. П.І.Чайковського Юрієм Шевченком та членом Національної спілки композиторів України Володимиром Карлашем.

Випускні іспити з фаху проходили під головуванням Заслуженого працівника культури України, викладача Полтавського музичного училища ім.М.В.Лисенка Бубнової Людмили Володимирівни.

Успішною була участь учнів та викладачів у мистецьких змаганнях. У 4 міжнародних конкурсах ми отримали 8 дипломів лауреатів, 1 диплом дипломанта. 11 Всеукраїнських конкурсів – 13 дипломів лауреатів, 1 диплом дипломанта, 9 за участь. 10 обласних – 25 дипломів лауреатів, 3 диплома дипломанта, 15 за участь. 1 міський – 6 дипломів лауреатів, 3 за участь.

Більше 15 % контингенту учнів є лауреатами та дипломантами конкурсів різного рівня. Більше 40 % педагогічних працівників цього року взяли участь в конкурсах. Це надзвичайно високий показник діяльності школи, злагодженої роботи талановитої команди викладачів.

            Ми пишаємося тим, що наша школа досягає високих результатів по всіх напрямках роботи. Незважаючи на те, що усі поїздки на конкурс здійснюються виключно за рахунок викладачів та батьків, ми готові розвивати талановитих та обдарованих дітей, а без поїздок на конкурси виховання юних геніїв буде неповним.

            Хочеться висловити подяку міському голові Соломасі С.П., депутату обласної ради Гавловському О.Д., депутатам міської ради Михайленку С.Ю., Вороновському А.М,, Сіряку А.О., голові райдержадміністрації Коваленку Ю.М., батьківському комітету школи за те, що переймаються долею школи, підтримують, допомагають.

            Велика подяка колишньому учневі школи Солонинку Євгену за подарований баян, жительці міста Івановій Т.П. за подароване фортепіано, Бойко С.В. та Бойко О.М. за спонсорську допомогу на ремонт.           

Учням та викладачам щирі вітання з нагоди успішного закінчення навчального року, приємного відпочинку влітку, творчої наснаги та втілення усіх творчих задумів у новому навчальному році!

Досягнення учнів

Міжнародні конкурси

1) Відкритий Міжнародний фестиваль-конкурс музики і академічного вокалу «Золотий зорепад» (м. Дніпропетровськ:)

диплом лауреата ІІ ступеня:

- Шинкаренко Ярина (фортепіано);

- Шумейко Арсен (фортепіано). Викладач Бадьон О.В.

диплом лауреата ІІІ ступеня:

- Боднарчук Іванна (фортепіано). Викладач Вершиніна Л.В.

диплом дипломанта:

- Гармаш Марія (фортепіано). Викладач Вершиніна Л.В.

 

2) Міжнародний фестиваль-конкурс вокального, інструментального та хореографічного мистецтва «Парад талантів» (м. Дніпропетровськ):

диплом лауреата І ступеня:

- Стороженко Ольга (скрипка);

- Величко Олександр (скрипка);

- дует скрипалів Стороженко Ольга, Величко Олександр

Викладач Туголукова Т.Г., концертмейстер  Зінченко О.Г.

 

3) ІІІ Міжнародний інструментальний конкурс Євгена Станковича (м. Київ):

диплом лауреата ІІІ ступеня:

- В’язінько Юрій (гітара). Викладач Касьяненко М.М.

4) VІІ Міжнародний конкурс баяністів-акордеоністів «Perpetuum mobile» (м. Дрогобич):

диплом лауреата ІІІ ступеня:

- Ковальчук Назарій (акордеон). Викладач Кацарська І.В.

 

Всеукраїнські конкурси

 

1) ІІІ Всеукраїнський музичний конкурс-фестиваль «Арт - Домінанта» (м. Харків):

диплом лауреата І ступеня:

- Лавріненко Владислава (акордеон). Викладач Величко Ю.А.

- Ковальчук Назарій (акордеон). Викладач Кацарська І.В.

диплом лауреата ІІ ступеня:

- Михайловська Олена (бандура). Викладач Явтушенко Н.В.

диплом лауреата ІІІ ступеня:

- дует акордеоністів «Ласунки» Лавріненко Владислава, Наконечна Марина

Викладачі Величко Ю.А., Маріна Л.В.

диплом дипломанта:

- квартет бандуристів «Намистинки» Филенко Ольга, Македон Ганна, Михайловська Олена, Коршунова Марія.

Викладачі Явтушенко Н.В., Бойко Т.Ю.

 

2) ХVІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс народної творчості «Барвистий віночок»
  (м. Дніпропетровськ):

диплом лауреата ІІІ ступеня:

- Ковальчук Назарій (акордеон). Викладач Кацарська І.В.

 

3) VIII Відкритий Всеукраїнський дитячий фестиваль «Лелеченьки» дітей, що потерпіли від аварії на Чорнобильській АЕС (с. Неділище Ємільчинського району Житомирської області):

диплом лауреата І ступеня:

- Ковальчук Назарій (акордеон). Викладач Кацарська І.В.

 

4) Всеукраїнський конкурс юних музикантів «Срібна нота» (м. Одеса):

диплом лауреата ІІІ ступеня:

- Стороженко Ольга (скрипка). Викладач Туголукова Т.Г., концертмейстер Зінченко О.Г.

 

5) ІV Всеукраїнський конкурс-огляд юних піаністів Олени Вериківської (м. Київ):

диплом за перемогу:

- Боднарчук Іванна (фортепіано). Викладач Вершиніна Л.В.

 

6) II  Всеукраїнський конкурс юних піаністів ім. В.С. Косенка (Київ):

диплом за участь:

- Боднарчук Іванна (фортепіано). Викладач Вершиніна Л.В.

 

7) Всеукраїнський огляд-конкурс юних обдарувань за програмою УФК «Нові імена України» (м. Київ):

диплом переможця:

- В’язінько Юрій (гітара). Викладач Касьяненко М.М.

диплом переможця:

- Мельник Варвара (образотворче мистецтво). Викладач Барська Л.В.

 

8) ХІV Всеукраїнський конкурс  учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!»:

Клас викладача Барської Л.В. (образотворче мистецтво):

грамота за участь:

- Тулаєва Анастасія;

- Мельник Варвара

участь:

- Єрмоленко Карина

 

9) Всеукраїнський конкурс  дитячої творчості «Податки очима дітей»:

диплом ІІ ступеня:

- Мельник Варвара (образотворче мистецтво). Викладач Барська Л.В.

 

10) Всеукраїнська виставка-конкурс дитячого малюнка «Наукова палітра»:

 Клас викладача Барської Л.В. (образотворче мистецтво):

диплом за участь:

- Ткачова Анастасія;

- Щипакіна Софія

участь:

- Левченко Аліна

 

11) Національна Всеукраїнська виставка-конкурс дитячого малюнка «Я хочу жити в якісному світі»:

Клас викладача Барської Л.В. (образотворче мистецтво):

диплом за І місце:

- Вовк Юлія

диплом за ІІ місце:

- Шумейко Арсен

диплом за участь:

- Єрмоленко Карина;

- Вовк Анастасія.

 

 

Обласні  конкурси

 

1) Обласний конкурс виконавської майстерності гри на народних інструментах «Веселкові акорди» учнів мистецьких та загальноосвітніх навчальних закладів, аматорських дитячих колективів (м. Гадяч):

диплом лауреата І ступеня:

- Кора Денис (гітара). Викладач Кальна Н.І.

диплом лауреата ІІ ступеня:

- Дуденко Денис (гітара). Викладач Кальна Н.І.

грамота за участь:

- Юрченко Катерина (гітара). Викладач Кальна Н.І.

 

2) Обласний конкурс «Юний віртуоз Полтавщини» виконавської майстерності учнів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів (шкіл естетичного виховання)

(м. Полтава):

Гран-прі:

- В’язінько Юрій (гітара). Викладач Касьяненко М.М.

диплом лауреата І ступеня:

- Юрченко Аліна (гітара). Викладач Нечипорчук Н.В.

диплом лауреата ІІ ступеня:

- Стороженко Ольга (скрипка)

Викладач Туголукова Т.Г., концертмейстер Зінченко О.Г.

диплом лауреата ІІІ ступеня:

- Косенко Тимур (баян);

- Лавріненко Владислава (акордеон). Викладач Величко Ю.А.

- Ковальчук Назарій (акордеон). Викладач Кацарська І.В.

- Величко Олександр (скрипка)

Викладач Туголукова Т.Г., концертмейстер Зінченко О.Г.

диплом дипломанта:

- Онопрієнко Анастасія (акордеон). Викладач Маріна Л.В.

- Филенко Ольга (бандура). Викладач Бойко Т.Ю.

- Діденко Наталія (фортепіано). Викладач Голуб Л.І.

подяка за участь:

- Михайловська Олена (бандура). Викладач Явтушенко Н.В.

 

3) Обласна олімпіада з музично-теоретичних дисциплін та композиції учнів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів (шкіл естетичного виховання) (м. Полтава):

Номінація «Сольфеджіо». Викладач Павлова Н.Ю.

диплом ІІ ступеня:

- Нечипорчук Тетяна

подяка за участь:

- Юречко Світлана;

- Гармаш Марія;

- Стороженко Ольга;
  - Величко Олександр;

- Косенко Тимур

Номінація «Українська та зарубіжна музичні літератури». Викладач Мартинюк І.Б.

подяка за участь:

- Гесь Анастасія

4) Обласний телешоу-конкурс дитячої пісні і танцю «Естрадна веселка» учнів мистецьких та загальноосвітніх навчальних закладів, студій, гуртків (м. Пирятин):

диплом лауреата ІІ ступеня:

- Коноплич Катерина (сольний спів). Викладач Кравченко Т.В.

5) ХVІІІ обласний фестиваль дитячої та юнацької творчості «Миргородський квітограй» (м. Миргород):

            Сольний спів:

диплом лауреата І ступеня:

- Носенко Анна. Викладач Помарнацький П.А.

диплом лауреата ІІ ступеня:

- Савельєва Юлія;

- Расько Ірина;

- Яременко Аліна. Викладач Помарнацький П.А.

- Тараненко Катерина. Викладач Коваленко С.І.

диплом лауреата ІІІ ступеня:

- вокальний ансамбль «Міфасольки». Керівник Яременко В.С., конц. Кириченко М.Б.

- Чех Поліна. Викладач Помарнацький П.А.

- Макаренко Олександра. Викладач Коваленко С.І.

6) Обласний конкурс «Герої сьогодення – очима дітей» серед учнів художніх відділень початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів (шкіл естетичного виховання) (м. Полтава):

диплом ІІ ступеня:

- Вовк Юлія

подяка за участь:

- Шумейко Арсен;

- Хромих Данило. Викладач Барська Л.В.

 

7) Обласний конкурс образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва «Світ навколо нас» творчості учнів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів (шкіл естетичного виховання) (м. Полтава):

            Номінація «Образотворче мистецтво». Викладач Барська Л.В.

диплом ІІ ступеня:

- Мельник Варвара

подяка за участь:

- Купка Валерія

 

8) Обласний фестиваль «Серце віддане дітям» виконавської майстерності викладачів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів (шкіл естетичного виховання) (м. Полтава):

диплом лауреата І ступеня:

- фортепіанний квартет: Бадьон О.В., Вершиніна Л.В., Кірсанова К.О., Власенко О.В.

диплом лауреата ІІ ступеня:

- вокальний ансамбль Коваленко С.І., Стасюк В.П., Яременко В.С., Тараненко Н.В., Бойко Т.Ю. керівник Коваленко С.І., концертмейстер Власенко О.В.

диплом лауреата ІІІ ступеня:

- тріо акордеоністів Кацарська І.В., Величко Ю.А., Маріна Л.В.

подяка за участь:

- фортепіанний дует Бадьон О.В., Вершиніна Л.В.

- інструментальне тріо Оксьоненко Л.А. (гітара), Маляр Н.С. (домра), Нечипорчук Н.В. (балалайка).

9) Відкритий обласний фестиваль-конкурс фортепіанних ансамблів «Камерата»(м. Полтава):

диплом лауреата ІІ ступеня:

- фортепіанний ансамбль Дудко Софія, Діденко Наталія. Викладач Голуб Л.І.

10) Відкритий обласний дитячо-юнацький конкурс академічного сольного співу учнів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів (шкіл естетичного виховання)

(м. Полтава):

диплом за участь:

- Замчевська Євгенія;

- Савчук Анна. Викладач Кравченко Т.В., концертмейстер Шумейко Л.М.

Міські  конкурси

1) Відкритий міський конкурс «Малюємо музику» (м. Миргород):

Гран-прі:

- Гордусенко Валерія

диплом І ступеня:

- Лисенко Анастасія;

- Скрупнік Карина

диплом ІІ ступеня:

- Кайдаш Катерина;

- Дубелевич Михайло

диплом ІІІ ступеня:

- Щипакіна Софія

участь:

- Мельник Поліна;

- Полянська Валерія;

- Гура Марія. Викладач Барська Л.В.

 

Директор Миргородської дитячої

музичної школи ім.А.П.Коломійця

Ірина Кацарська

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]