Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
ДОСЯГНЕННЯ ЮНИХ НАУКОВЦІВ ЦЕНТУМУ
2015-10-12

Обдаровані діти - це резерв інтелектуального піднесення будь-якої нації. На сьогодні в Україні проблема обдарованості, творчості, інтелектуалу виходить на перший план у державній політиці, визначаючи пошук, навчання і виховання обдарованих дітей та молоді, стимулювання творчої праці, захист талантів.

Важливою частиною роботи гуртків ЦЕНТУМу є науково-дослідницька робота, яка  створює найсприятливіші умови допрофесійної підготовки старших вихованців. Саме цьому сприяють заняття у гуртку "Мала академія наук", яким керує талановитий педагог- наставник Левченко Руслана Олександрівна. Вона дає учням не лише певний обсяг знань, але й розвиває їхні інтелектуальні і творчі здібності, необхідні для майбутніх фахівців у галузі біології, ботаніки, екології, медицини, ветеринарії та інших природничих дисциплін, сприяє духовному самовдосконаленню вихованців, підвищенню їх власної самооцінки і статусу серед ровесників, педагогів, батьків;  їхній професійній орієнтації та підготовці до практичної діяльності.

За останні роки її вихованці   неодноразово ставали призерами обласних та всеукраїнських конкурсів.  Тільки  у 2015 році  на обласному конкурсі-захисті дослідницьких робіт у відділенні "Аграрні науки й екологія" Клепач Олексій (учень МСШ І-ІІІ ст. №5) посів1 місце  в секції "Агрономія"  ("Формування врожайності бульб картоплі в залежності від груп стиглості сортів "); Оне Ольга (випускниця 2015р. МСШ І-ІІІст. №5) зайняла 2-е місце в секції "Селекція і генетика" з роботою "Генетичне успадкування забарвлення  оперення хвилястих папуг"); Мищенко Алла (випускниця 2015р. МСШ І-ІІІст. №5) зайняла 2-е місце в секції "Лісознавство" ("Порівняльне дослідження ризогенезу декоративних чагарників").

 У третьому етапі (всеукраїнському) взяли участь 3 вихованці ЦЕНТУМу: Оне Ольга,  Мищенко Алла і Клепач Олексій. 

Оне Ольга зайняла в секції "Селекція і генетика" 3 місце  і стала  призером усеукраїнського  конкурсу "Юний селекціонер і генетик".  

Із 8 до 10  вересня  2015 року на базі українського дитячого центру "Молода Гвардія" у м.Одесі відбувся  ІХ Всеукраїнський  зліт учнівських  виробничих бригад, трудових аграрних об'єднань загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів, де у складі команди Полтавської області   достойно представляв Миргородський ЦЕНТУМ вихованець гуртка МАН  Клепач Олексій.

Кращі виробничі бригади школярів із 15 областей України представили свої досягнення під час відкритого творчого звіту,  захисту виставки-презентації "Щедрість рідної землі" та конкурсу-захисту науково-дослідницьких учнівських робіт у секціях "Рослинництво", "Овочівництво" та "Садівництво".

Програма заходу була насичена та цікава. Юні аграрії зустрілися  з науковцями Одеського державного аграрного університету та Одеського національного університету ім.І.І.Мечникова; відвідали  музей ґрунтознавства та зоології. Учасників зльоту гостинно  зустрів Одеський еколого-натуралістичний центр "Афаліна".

Клепач Олексій,  виступаючи на конкурсі-захисті науково-дослідницьких учнівських робіт у секції "Овочівництво", виборов диплом ІІ ступеня , підтвердивши високий рівень  підготовленої  наукової роботи.

Педагогічний та учнівський колективи ЦЕНТУМу щиро вітали переможців конкурсів та їх талановитого керівника Левченко Р.О.

 Шановні учні! Приходьте до нас. Ми будемо раді разом із вами поринути у багатогранний світ рідної природи і підготувати вас до вибору майбутньої професії.

Екологічний прес-центр ЦЕНТУМу

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]