Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Добротою зігріваючи серця
2019-12-04

   Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю. Ця категорія людей потребує підвищеної уваги і підтримки з боку суспільства, для них дуже важливо відчувати піклування та турботу. Милосердя, чуйність і співчуття до інших споконвіку були характерною рисою українського народу. Тому 3 грудня 2019 року у читальній залі Миргородської міської публічної бібліотеки для дорослих ім.Д.Гурамішвілі для студентів Університету III віку працівники Територіального центру влаштували справжнє свято добра і милосердя під назвою «Добротою зігріваючи серця». 

Ведуча свята, інструктор з трудової адаптації Валентина Бровко наголосила, що люди з інвалідністю заслуговують найбільшої поваги, адже, незважаючи на негаразди зі здоров’ям та побутові проблеми, вони залишаються оптимістами, живуть, працюють, творять, перемагають. Але не будемо забувати про головне – увагу та розуміння.

В основу заходу було покладено вірші та вислови про доброту та милосердя, відомості про видатних людей з обмеженими фізичними можливостями, які незважаючи на важкі хвороби, не зламалися, а досягли великих успіхів і стали всесвітньо відомими. А це значить, що коли людина обмежена у здоров’ї, то їй обов’язково дарується талант і неймовірно добре серце. Надзвичайно теплою та щирою атмосферою вирізнявся захід «Добротою  зігріваючи серця». Підопічні Територіального центру продемонстрували справжні таланти у концертній програмі. Разом із привітаннями та жартівливими піснями учасники заходу щиро ділилися ще й душевним теплом, яке широко поширювалося на глядачів. Присутнім дуже сподобався вірш «Спасибі», який декламувала студентка Університету III віку Надія Подліпна та пісня «Любіть Україну» у виконанні підопічних Територіального центру. Глядачі аплодували та підспівували українські народні пісні. А по завершенні заходу зробили фото на згадку. Радісні та сповнені вдячності глядачі дякували талановитим слухачам Університету III віку за чудову концертну програму.

Ми закликаємо всіх до милосердя, чуйності і доброти, які допоможуть людям з особливими потребами легше переносити труднощі життя. Нехай ніхто з них не залишиться обділеним нашою увагою і турботою. Ми різні, але ми- рівні.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]