Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
До уваги миргородців!
2015-11-11

У зв'язку з тим, що маршрути всіх автобусів, які здійснюють пасажирські перевезення на сьогоднішній день пролягають по мосту через річку Хорол на вул. Гоголя, а реконструкція такого об’єкту – це досить довготривалий проект, було прийнято рішення влаштувати проїзд громадського транспорту об’їзними вулицями міста.

За словами начальника відділу економічного прогнозування міської ради  Оксани Голуб, на сьогоднішній день вже розроблено і затверджено відділенням ДАІ нову схему руху для пасажирського транспорту на період ремонту. Пасажирські перевезення у напрямку Центральної районної лікарні будуть здійснюватися по таких вулицях:

  • Воскресінська;
  • Харківка;
  • Грекова;
  • Озерна;
  • Гоголя.

 По вулиці Воскресінській планується зробити односторонній рух; наразі виготовляються обмежувальні знаки.  Звертаємо  увагу на те, що, в результаті впроваджених змін, призупинять своє функціонування такі зупинки, як "Курорт" та "Хлібозавод" у прямому напрямку.

На заміну планується облаштування тимчасових зон посадки та висадки пасажирів:

  • на вул. Воскресінській (поблизу Автостанції),
  • на функціонуючій зупинці по вул. Харківка.

Що стосується руху у зворотному напрямку (Залізничного вокзалу) – автобуси будуть слідувати такими вулицями:

  • Озерна
  • Грекова
  • Харківка
  • Незалежності

У зворотному напрямку з метою висадки чи посадки пасажири громадського транспорту можуть також скористатися вже функціонуючою зупинкою по вул. Харківка.

В результаті впроваджених змін у зворотному напрямку, призупинять своє функціонування такі зупинки, як "Хлібозавод", "Поліклініка" та "Курорт".

Якщо Ви звернули увагу, то на деяких початкових, кінцевих та проміжних центральних зупинках міста вже розміщені інформаційні знаки з розкладами руху громадського транспорту. За приблизними розрахунками відхилення від затвердженого часу становитиме близько 3-5 хвилин.

Ми звертаємося до мешканців міста з проханням з розумінням поставитися до вимушених змін та завчасно врахувати можливу затримку у графіках руху транспортних засобів, щоб вчасно дістатися до потрібного місця.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]