Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
До уваги дітей та дорослих!
2019-12-31

З 28 грудня 2019 року для дітей нашого міста розпочнуться зимові канікули, які триватимуть по 12 січня 2020 року (включно), а вже 13 січня школярі повернуться до навчання. Вже зараз кожен планує по-різному провести зимовий вікенд. Подорожі, екскурсії, відпочинок за містом, веселі і радісні друзі...  Служба у справах дітей бажає усім дітям гарного відпочинку, яскравих вражень, незабутніх зустрічей, захоплюючих мандрівок! Закликаємо дітей та батьків завжди пам`ятати елементарні правила безпеки під час канікул, щоб приємний відпочинок не був зіпсований.

Також нагадуємо, що перебування неповнолітніх дітей у вечірній час на вулицях та в розважальних закладах без супроводу дорослих є прямим доказом невиконання батьками батьківських обов’язків та відповідно до ст. 180-1 КУ про адміністративні правопорушення тягне за собою адміністративну відповідальність як для законних представників дітей, так і для керівників закладів, у яких провадиться діяльність у сфері розваг, або закладах громадського харчування.

       Стаття 180-1 КУпАП. Порушення порядку перебування дітей у закладах, у яких провадиться діяльність у сфері розваг, або закладах громадського харчування.

Порушення встановленого законом порядку перебування дітей у закладах, у яких провадиться діяльність у сфері розваг, або закладах громадського харчування -

тягне за собою накладення штрафу на посадових осіб підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності, громадян - власників підприємств чи уповноважених ними осіб, громадян - суб’єктів підприємницької діяльності від двадцяти до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Дії, передбачені частиною першою цієї статті, вчинені особою, яку протягом року було піддано адміністративному стягненню за таке саме порушення, -

тягнуть за собою накладення штрафу на посадових осіб підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності, громадян - власників підприємств чи уповноважених ними осіб, громадян - суб’єктів підприємницької діяльності від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

       ч. 1 ст. 184 КУпАП. Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей.

Ухилення батьків або осіб, які їх замінюють, від виконання передбачених законодавством обов'язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей - тягне за собою попередження або накладення штрафу від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Увага!

Під час канікул відповідальність за життя та здоров'я дітей несуть батьки!

Піклуйтеся про безпеку своїх дітей.

 

Служба у справах дітей 

виконавчого комітету Миргородської міської ради

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]