Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Ділилися досвідом
2016-03-30

Миргород відомий серед муніципалітетів міст нашої області як місто, що має успішну історію співпраці з українськими та міжнародними організаціями, в тому числі грантовими. Наше місто  є прикладом якісно реалізованих проектів, направлених на покращення умов проживання мешканців та гостей міста, до яких було долучено кошти іноземних грантових та кредитних організацій, знаних у всьому світі. Тож не дивно, що до нас їдуть спеціалісти міських рад сусідніх міст задля обміну досвідом та для отримання нової, актуальної інформації щодо  можливостей  брати участь у конкурсах на отримання фінансування задля розбудови міст.

29 березня 2016 року до нашого міста завітали працівники різних відділів Хорольської міської ради: Юлія Кожуріна, Тетяна Білецька, Ірина Григораш та Володимир Корна. Візитери спілкувалися з спеціалістами та отримали корисну інформацію як можна зацікавити солідні міжнародні організації до співпраці з невеликим містечком.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]