Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Депутати побували у районній лікарні
2016-07-29

Медичне обслуговування населення та забезпечення громадян якісними послугами – одне з ключових питань в роботі міської влади. Щорічно на обслуговування містян з місцевого бюджету сесійним рішенням передають кошти на утримання Миргородської ЦРЛ. Депутати міської ради постійно цікавляться використанням бюджетних коштів і нагальними проблемами медичного закладу. На одній із сесій міської ради, коли розглядалося питання про медичні послуги, головний лікар ЦРЛ Ярослав Будний запросив представників депутатського корпусу відвідати лікарню. 28 липня група депутатів побували на території лікарні та ознайомилися з роботою відділень установи.

За словами головного лікаря, у двох відділеннях зроблено ремонт за спонсорські кошти (10 млн.грн.). Оновлено матеріальну базу лікарні. Більше 250 тис. грн. вкладено в ремонт операційного відділення, відремонтовано половину хірургічного. На наступному тижні роботи почнуться на іншому крилі хірургії. Також проплачені проекти і роботи в пологовому відділенні, на даний момент йдуть ремонтні  роботи в кардіологічному відділенні, - повідомив Ярослав Будний.

Для зручного перебування хворих в лікарні віднедавна відкрито кафе швидкого приготування їжі. Це соціальна пропозиція, яка пропонує хворим і відвідувачам харчуватися за заниженою вартістю від 18 до 24 грн. На прохання пацієнтів з хірургічного відділення та тих, хто доглядає хворих в реанімаційному відділенні, тут готують парові страви.  Це дуже зручно і для людей, які приїжджають з віддалених куточків району.

Не оминули увагою депутати і ситуацію довкола моргу - критичний сюжет про це показали на одному з центральних каналів. Як прокоментував Ярослав Будний, проблема була, але не настільки критична, як її подали. Він пояснив депутатам, що раніше біологічні відходи хоронили на кладовищі через похоронні бюро. З першого січня вийшов закон про заборону захоронення біовідходів. Тоді було укладено угоду про співпрацю з відповідною фірмою. Однак, автомобіль, не вчасно приїжджав за сировиною і біовідходи накопичувалися в патологоанатомічному відділенні в холодильних камерах. Спеціалізований автомобіль доводилося чекати місяцями. Щоб поліпшити умови роботи медичного персоналу цього відділення було встановлено витяжку, придбано ще одну холодильну камеру та кондиціонер за кошти лікарні, місцевої та районної влади.

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]