Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Депутати перерозподілили дохідну частину бюджету Миргорода
2015-10-06

06 жовтня відбулася позачергова сесія Миргородської міської ради шостого скликання. Основними питанням порядку денного позачергової сесій став перерозподіл коштів, які надійшли з державного бюджету. Вів засідання міський голова Сергій Соломаха.

Пленарному засіданню передувала робота спільної депутатської комісії. Після обговорення питань, внесених у порядок денний, міський голова відкрив сесію. За пропозицією начальника фінансового управління Сергія Скляра,  було перерозподілено освітню субвенцію та капітальні видатки. Він проінформував, що дохідна частина загального фонду міського бюджету збільшується на 11 571 500 грн. За рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату державної соціальної допомоги на дітей - сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім'ях за принципом "гроші ходять за дитиною" - 10 200 грн.;

- за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату допомоги сім’ям з дітьми – 8 079 400 грн.;

- за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій  - 500 000 грн.;

- за рахунок освітньої субвенція з державного бюджету на виплату заробітної плати з нарахуваннями - 987 300 грн.;

- за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проведення виборів депутатів місцевих рад, сільських, селищних, міських голів - 504 600 грн.;

- за рахунок субвенції з обласного бюджету місцевим бюджетам для забезпечення організації відпочинку  демобілізованих військовослужбовців, які проходили військову службу в районах проведення антитерористичної операції, та членів їх сімей  у санаторно-курортних закладах - 95 000 грн.

Іншим рішенням депутати надали дозвіл виконавчому комітету міської ради на укладання договорів купівлі-продажу двох квартир (трикімнатної та однокімнатної) державного бюджету для сім’ї загиблого військовослужбовця, який брав безпосередню участь у антитерористичній операції та інваліда 2 групи з числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній операції.

Одностайно депутати проголосували за фінансове забезпечення капітальних робіт у житловому фонді  6-ти  ОСББ у 2015 році та проголосували  інші рішення, які були прийняті у міжсесійний період.

Засідання позачергової сесії депутатів міської  ради шостого скликання відбулося у відкритому режимі та пройшло конструктивно.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]