Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
День запобігання нелегальній зайнятості
2018-09-25

25 вересня 2018 року у Миргородській міськрайонній філії Полтавського обласного центру зайнятості в рамках Дня запобігання нелегальній зайнятості відбувся семінар «Легальна зайнятість» за темою "Порядок оформлення трудових відносин та негативні наслідки при працевлаштуванні без належного оформлення» за участю Гармаш С..М., головного державного інспектора Управління Держпраці у Полтавській області, Лось О.І, заступника начальника Миргородського об’єднаного ПФУ.  

Учасники семінару обговорили питання щодо легалізації трудових відносин та зокрема особливості укладення трудового договору, контракту та цивільно-правової угоди.

 Лось О.І. підкреслила, що використання найманої праці без оформлення трудових відносин містить у собі багато негативних моментів, які суттєво впливають на майбутнє людини. Згода на роботу без оформлення трудових відносин або з виплатою зарплати «у конверті» – це ризик залишитися  без оплачуваної відпустки, без оплати лікарняних у разі тимчасової непрацездатності, без страхового стажу для обчислення пенсій, без матеріального забезпечення на випадок безробіття.

Гармаш С.М. ознайомила присутніх щодо правового визначення, порядку та форм укладення трудового договору. Детально зупинилася на відмінностях між контрактом, трудовим договором та цивільно-правовою угодою. Було обговорено особливості укладення трудового договору з різними категоріями працівників.

На всі запитання, які виникали в ході зустрічі, були наданні вичерпні та кваліфіковані відповіді.

 

 

Н.Біліченко,

начальник відділу організації

працевлаштування населення

Миргородської міськрайонної філії

Полтавського ОЦЗ

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]