Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Читацький крафтинг «Фантазії умілих рук»
2021-03-15

Відомо, що найцінніший подарунок зроблений власноруч. Для того, щоб виготовити щось гарне і незвичайне необов’язково мати особливий дар та витрачати багато грошей. Якщо знати деякі хитрощі, то цілком можна зробити гарну прикрасу для себе або для подарунка, докладаючи мінімум зусиль і використовуючи зовсім небагато матеріалів. Щоб створити «милу дрібничку» використовуються самі непотрібні речі з підручних матеріалів: нитки, пляшки, газети, гілочки та інше. 11 березня 2021 року у читальній залі Публічної бібліотеки ім. Д.Гурамішвілі для студентів Університету III віку був проведений читацький крафтинг «Фантазії умілих рук». 

Організатори заходу приємно вразили присутніх та зарядили гарним настроєм танцювальним номером, який виконала Анна Дем’яненко. Провідний методист бібліотеки Наталія Семенюта розповіла, що пластикова тара надзвичайно довго розкладається як сміття та познайомила присутніх із виробами, які можна виготовити із пластику.

     Приємно зробити що-небудь корисне із того, що передбачалося викинути. Пластикові пляшки популярні серед любителів творити щось неординарне. Цей матеріал легко доступний, з ним нескладно працювати. Головне - мати бажання, трішечки терпіння – і з часом все вийде.

     Працівники бібліотеки запропонували слухачам Університету III віку спробувати себе у творчості. Наші студенти із великою цікавістю і захопленням зробили чудову подарункову скриньку своїми руками. Такий виріб буде прекрасним подарунком рідним та близьким до будь-якого свята. Скриньки вийшли гарними,  яскравими, креативними!

     Наприкінці майстер-класу організатори заходу привітали чарівних жінок із весняними святами та подарували квіти із солодким сюрпризом, зробленими власноруч.

     Підопічні Територіального центру щиро дякували всім працівникам бібліотеки та з нетерпінням чекають на подальші зустрічі.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]