Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Четверта річниця Миргородського бюро правової допомоги
2020-08-28

01 вересня 2020 року відділ «Миргородське бюро правової допомоги» Лубенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги відзначає свою четверту річницю діяльності бюро на території міста. Так, за час роботи бюро зареєстровано 7144 звернення громадян, з яких 6626 особи отримали безоплатну первинну правову допомогу – роз'яснення, консультації правового характеру, в тому числі допомогу в складані заяв, скарг та інших документів правового характеру; 518 особам було надано вторинну правову допомогу – складання процесуальних документів та представництва інтересів особи в суді. Найбільше громадян звернулося до бюро стосовно вирішення питань з сімейного права, житлового права, спадкового права а також соціального забезпечення тощо. 

Протягом чотирьох років з метою підвищення правової обізнаності громадян, працівниками Миргородського бюро проводились 339 правопросвітницьких заходів, в тому числі робочі зустрічі та спільні прийоми громадян з представниками органів місцевого самоврядування, а також опубліковувались більше 368 правових консультацій, які було розміщено в ЗМІ і на офіційних сайтах партнерів.

За 4 роки діяльності бюро налагоджено співпрацю з Миргородською міською радою, Миргородською районною державною адміністрацією, районною радою, сільськими радами району та представниками підприємств, установ, організацій, що розташовані на території міста та з якими було укладено домовленість про співпрацю в майбутньому.

Якщо Ви, або Ваші знайомі зіткнулися з правовими проблемами, просимо звертатися за безоплатною правовою допомогою до відділу «Миргородське бюро правової допомоги» за адресою: м. Миргород, вул. Гоголя, 165.

Графік роботи: понеділок- п’ятниця з 9.00 год. до 18.00 год.

 (без перерви на обід)

телефон: (05355) 5-09-21,

Всеукраїнська гаряча телефонна лінія – 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно з мобільних та стаціонарних телефонів в межах України).

 

Юлія Барило,

начальник

відділу «Миргородське бюро правової допомоги»

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]