Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Черговий призов на строкову військову службу
2016-10-10

Відповідно до Указу Президента України від 29.03.2016 № 122/2016 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на стикову військову службу у 2016 році» у жовтні - листопаді 2016 року проводиться призов на строкову військову службу громадян України чоловічої статі до Збройних Сил України, інших військових формувань України, Державної спеціальної служби транспорту, яким до дня відправки у військові частини виповнилось 20 років, та старших осіб, які досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу.

Видано відповідний наказ військового комісара від 10.08.2016 року №72 «Про черговий призов громадян України на строкову військову службу у жовтні-листопаді 2016 року» та прийнято розпорядження міського голови від 16.08.2016 року № 45-р «Про організацію та забезпечення виконання заходів чергового призову громадян на строкову військову службу у жовтні - листопаді 2016 року».

Шостого жовтня 2016 року під головуванням заступника міського голови Костянтина Кірпосенка відбулося засідання міської призовної комісії, на якому розглядалися питання про надання відстрочок від призову у зв‘язку з навчанням та про підготовку іменних запитів на призовників, які до цього часу не з‘явилися на медичну комісію.

Відстрочки учням та студентам були надані, а відповідні іменні витяги стосовно призовників, які не з’явились на медичну комісію, вирішено направити до відділу поліції.

Підготовчі заходи з призову розпочалися з 15 серпня 2016 року, медичний огляд проходив з 22 серпня до 30 вересня 2016 року, а робота призовної комісії організована з 01 жовтня до 30 листопада 2016 року, згідно з затвердженими графіками.

Довідково: Керуючись статтею 15 Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу», на засідання призовної комісії викликаються юнаки віком від 18 до 27 років.

Неявка на медичну комісію, рівно як і порушення військовозобов'язаними чи призовниками правил військового обліку, неявка їх на виклик до військового комісаріату без поважних причин або несвоєчасне подання в обліковий орган, де вони перебувають на військовому обліку, відомостей про зміну місця проживання, освіти, місця роботи, посади, а також порушення порядку проходження навчальних зборів є ознаками злочину передбаченого ст. 335 Кримінального кодексу України - ухилення від призову на строкову військову службу.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]