Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Будинки-ювіляри
2018-09-03

2 вересня 40 років тому жителі будинків за адресами вул. П. Мирного,24 та вулиці Гоголя,88 отримали ордери на квартири. Ювілейні дати вирішили святкували будинками. З великим задоволенням зустрічав гостей вокальний ансамбль "Калинове намисто" під керівництвом Юлії Манофи з ЦЕВу. Яскравий репертуар, голосисті солісти, гарні ведучі, прикрасили свято.

Жителів будинку по вул. П. Мирного,24 привітав депутат міської ради Роман Коршунов, нагородив активістів Подяками і подарунками. А серед жителів будинку по вул. Гоголя, 88 виявилися будівельники, серед яких Івлєв В.О., який поділився спогадами про будівництво. Вітали наймолодших і найстарших, найактивніших. Бурхливими оплесками зустріли спів 90-річного Марлена Борисовича Бєлгурова. Всі діти смакували морозивом. Безмірна подяка приватному підприємцю Марії Стариковській за щедру допомогу, а Коровіній О.А. - за суттєву допомогу в підготовці, організації і проведенні свята.

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]