Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Будьте відповідальними, дотримуйтесь вимог "жовтої" зони адаптивного карантину!
2020-10-05

Із 5 жовтня Полтава переходить до «помаранчевого» рівня епідемічної небезпеки.  У «жовтій» зоні залишаються Лубни, Миргород, Диканський, Лохвицький, Миргородський, Новосанжарський, Полтавський та Шишацький райони. Заповнюваність ліжок у закладах охорони здоров’я Полтавщини, визначених для госпіталізації пацієнтів із підтвердженим випадком COVID-19, становить  31,4%. Станом на  2 жовтня у Миргороді зафіксовано 11 нових, лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З початку реєстрації коронавірусної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-COV-2, в місті на 2.10.20р.  зареєстровано  110 випадків.

Наразі в Миргороді досить висока завантаженість ліжок у інфекційному відділенні, тож міська комісія з питань ТЕБ та НС, що відбулася 30 вересня,  доручила КНП "Миргородська центральна районна лікарня" Миргородської районної ради розгорнути додаткові ліжка для лікування хворих на COVID – 19, відповідно до Плану розгортання інфекційної служби (термін виконання до 7 жовтня 2020 року). За інформацією  Миргородського МВПЛД ДУ “Полтавський ОЛЦ МОЗ України, віднедавна контактних осіб, за рішенням МОЗ, перестали тестувати. Зважаючи, що рівень захворюваності весь час зростає, в черговий раз наголошуємо  на серйозності захворювання та обов'язковому дотриманні карантинних правил.

 

Відповідно до постанови КМУ від 12.08.2020 р. № 712, яка діє із 14.08.2020 р. у «жовтій» зоні додатково до вимог зеленої зони забороняється:

  • відвідування установ соціального захисту, в яких перебувають люди похилого віку, крім тих, що надають послуги кризово;
  • діяльність хостелів;
  • робота після 24-ї та до 7-ї години розважальних закладів (нічних клубів), а також суб'єктів господарювання з надання послуг громадського харчування з організацією дозвілля або без нього (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо), крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос;
  • проведення масових заходів в закладах громадського харчування у кількості більш як 20 осіб та більше однієї особи на 10 кв. метрів.

Різке розповсюдження інфекції є наслідком ігнорування громадянами вимог карантину і невиконання елементарних заходів профілактики. Звертаємось до всіх! Будьте відповідальними, дотримуйтесь вимог "жовтої" зони адаптивного карантину!

Використання масок, дотримання соціального дистанціювання, особистої гігієни, використання антисептиків – прості речі, які рятують від хвороби!

Ваша безпека та здоров'я у ваших руках! Тому будьте відповідальними і будьте здорові!

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]