Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Блискуча перемога миргородської школярки
2018-03-30

Холодний березень приніс у Миргород радісну звістку: учениця 9Б класу Миргородської спеціалізованої школи I-III ступенів №5 Марія Вербицька здобула блискучу перемогу на IV етапі Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури, що проходила 26-30 березня у м. Вінниці, виборовши II призове місце.

Наша сумлінна і працьовита Марієчка захищала честь не тільки рідного міста, а й області, довівши всім, що Полтавщина завжди мала і матиме яскраві таланти. Про це переконливо свідчить її перемога.

Серед 40 найкращих знавців рідної мови та літератури України Маша є однією з найобдарованіших.

Вона – гордість школи і міста. Учительський, учнівський та батьківський колективи пишаються нею. Вона – наше сонечко. Безперечно, усі розуміють, що такі здобутки не випадкові. Тільки сумлінна праця винагороджується успіхом. Коло інтересів Маші надзвичайно широке, вона вміє правильно розподіляти час і визначати орієнтири .

Привітна і весела, серйозна і зосереджена, вона скрізь: і на засіданнях шкільного парламенту, і ведуча на вечорах, учасниця різноманітних конкурсів, дебатів, міжнародних відео-конференцій з англійської мови та інших заходів, ще й час знаходить, щоб допомогти друзям у навчанні. Крім того, здобуває ґрунтовні знання з різних предметів. Тому цього року виборола 4 призові місця на III (обласному) етапі Всеукраїнських олімпіад з української мови та літератури, англійської мови, російської мови, економіки .

А ще Маша – визнаний лідер у школі, бо бездоганно виконує обов’язки Президента шкільного учнівського парламенту. Тож щиро бажаємо: хай квітне її праця новими здобутками та перемогами. А ще низький уклін і шана батькам Маші за виховання такої яскравої і талановитої дитини. Машо! Ми любимо тебе і пишаємося!

Оробець С.Ю., учитель зарубіжної літератури СШ І-ІІІ ст. №5

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]