Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Березень дарує диво
2018-03-07

У березні ми відзначаємо свято наших найдорожчих, найрідніших і наймиліших матусь і бабусь. Разом із приходом весни в наш Центр соціальної реабілітації дітей–інвалідів Миргорода завітали святкові ранки 8 Березня. Діти з нетерпінням чекали цього дня, і не випадково. Стільки праці і часу спільно з фахівцями було витрачено на підготовку до цього чудового свята. Діти вчили вірші, проводили репетиції, розучували пісні про весну, про маму, готували листівки і вироби для мам і бабусь.

І ось настало свято. До дітей на ранок завітали: Весна, Сонечко, пташечки, джмелики, квіти. Лунали веселі пісні про весну, про маму, про бабусю. Весело пройшли жартівливі конкурси та ігри з батьками. За веселими таночками, піснями, віршами час сплинув непомітно, тож на прощання – подарунки від дітей зроблені власними руками. Усі присутні отримали величезне задоволення від свята. Свято 8 Березня в Центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів вдалося на славу й принесло у душі малечі та їх батьків красу весни, ніжність квітів та сонячне тепло.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]