Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Автобусні зупинки облаштовують у "Ліску" і "Спортивному"
2019-08-15

Тривають ремонтні роботи з благоустрою транспортної інфраструктури. На звернення громадян з мікрорайонів "Лісок" і "Спортивний" та для безпечності пасажирів додатково у Миргороді облаштовують три автобусні зупинки. Дві - на вулиці Луговій і одна -  на вулиці Тичини. Як проводили капітальні ремонти по кожному об’єкту, розповіли у відділі капітального будівництва.

Відповідно до  неодноразових звернень жителів мікрорайонів «Лісок» та «Спортивний» про облаштування автобусних зупинок по вул. Луговій та вул. Тичини було прийнято рішення про виготовлення проектно-кошторисної документації по трьох об’єктах.

По об’єкту будівництва: «Капітальний ремонт автобусної зупинки по вул. Луговій в районі буд. № 100 в м. Миргород Полтавської області» згідно з  проектно-кошторисною документацією виконано низку будівельних робіт з влаштування заїзної кишені, по межі  якої встановлено бортові камені бетонні в кількості - 49 м.п., улаштовано покриття  з гарячих асфальтобетонних сумішей в кількості - 140 м2 , проведено облаштування посадкового майданчика з встановленням бетонних поребриків в кількості - 37 м. п., улаштуванням асфальтобетонного покриття в кількості - 52,5 м2 та тактильної бетонної плитки - 0,45 м2.

По об’єкту будівництва: «Капітальний ремонт автобусної зупинки по вул. Тичини (непарна сторона) в м. Миргород Полтавської  області» за проектно-кошторисною документацією влаштувано заїзну кишеню зі встановленням по її межі бортових каменів у кількості- 31 м.п. та улаштувано покриття з гарячих асфальтобетонних сумішей у кількості - 56 м2, також облаштовано посадочний майданчик з встановленням бетонних поребриків в кількості - 13 м.п., улаштовано асфальтобетонне покриття у кількості - 15 м2.

По об’єкту будівництва: «Капітальний ремонт автобусної зупинки по вул. Луговій біля № 87 в м. Миргород Полтавської області» також виконані такі види та об’єми робіт : улаштовано заїзну кишеню по її межі встановлені бортові камені в кількості – 21 м.п., улаштовано асфальтобетонне покриття у кількості - 59 м2, також облаштовано посадочний майданчик з встановленням бетонних поребриків в кількості - 13 м.п. та улаштовано асфальтобетонне покриття у кількості – 15 м2.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]