Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Асоціація відкритих міст провела засідання правління он-лайн
2017-05-22

Асоціація відкритих міст поповнилась новими містами-членами, а Правління обговорило актуальні питання своєї діяльності, затвердило першочергові плани та заходи, а також запланувало проведення Загальних зборів Асоціації. Такими є результати засідання Правління Місцевої асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціації відкритих міст», яке відбулось у середу, 17 травня, в режимі відеозв’язку.

Участь у засіданні Правління Асоціації взяли: віце-президент Асоціації, Тростянецький міський голова Юрій Бова, виконавчий директор Асоціації Михайло Наход, заступник Миргородського міського голови Костянтин Кірпосенко, депутат Вараської міської ради Ігор Куц, Чернівецький міський голова Олексій Каспрук, перший заступник Самбірського міського голови Ірина Курлятович, заступник Сарненського міського голови Віктор Хомич, заступник Бродівського міського голови Олександр Єлиневський, керуюча справами виконкому Павлоградської міської ради Світлана Шумілова, національний модератор платформ «Єдина система місцевих петицій» та «Відкрите місто» Володимир Павлюк та координатор Школи E-City Academy Анна Асєєва.

Відкрив засідання Правління віце-президент Асоціації відкритих міст Юрій Бова, який поінформував учасників про порядок денний та наголосив на важливості прийняття рішень щодо питань, які будуть розглядатись.

Виконавчий директор Асоціації відкритих міст Михайло Наход відзвітував про виконання плану роботи та кошторису  Асоціації на 2016 р. і представив план роботи і проект бюджету Асоціації на 2017 р.

«У 2016 р. нам вдалось виконати фактично усі ключові завдання, які ми ставили перед собою. Зокрема, було сформовано Виконавчу дирекцію Асоціації з п’яти осіб та  ефективно організовано її роботу, прийнято у члени Асоціації міські ради м. Запоріжжя та м. Бурштин, з семи містами було підписано договори про сплату членських внесків. Також спільними зусиллями було проведено на високому два регіональні семінари у Луцьку та Дніпрі щодо роботи місцевих електронних петицій та круглий стіл в комітетах ВРУ, запущено Школу E-City Academy, а також підготовлено електронний інформаційно-аналітичний довідник «Інструменти електронної демократії в містах України – 2017», - розповів Михайло Наход.

Під час засідання Правління «Асоціації відкритих міст» міські ради міст Самбора та Броди Львівської області були прийняті до складу Асоціації. Зараз загальна кількість членів Асоціації складає 14 органів місцевого самоврядування і усі ці міста активно впроваджують електронні інструменти взаємодії влади та громадськості.

Віце-президент «Асоціації відкритих міст» вніс на розгляд Правління ряд пропозицій. Зокрема, Юрій Бова наголосив на важливості подальшої популяризації Асоціації через проведення заходів у містах України та запуск платформи «Відкрите місто».

«Важливим напрямком роботи Виконавчої дирекції Асоціації у 2017 р. повинна стати популяризація організації шляхом підготовки сучасних інформаційних матеріалів, відеоролика про роботу Асоціації, а також проведення двох інформаційних регіональних заходів у містах, які є членами Асоціації», - наголосив Юрій Бова. Також віце-президент Асоціації наголосив на важливості проведення наступних Загальних зборів у червні та необхідності обрання Президента Асоціації у зв’язку з передчасною смертю Луцького міського голови Миколи Романюка, який очолював Асоціацію з часу її створення.

Наголосимо, що оскільки Асоціації відкритих міст має на меті популяризацію електронних інструментів та розвиток е-демократії та е-урядування в Україні, особливістю засідання Правління стало його проведення у режимі відозв’язку.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]