Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Активний відпочинок освітян
2017-05-10

Подорожі – це гарно проведений час, це можливість сумістити навчання, пізнання нового, випробовування себе та отримання нових незабутніх вражень. Саме це переконання об’єднало активних освітян Миргорода, які впродовж травневих свят вирішили побувати в чудових куточках нашої славної Батьківщини. За 3 дні ми побачили підготовку Софіївської площі м. Київ до визначної події – Євробачення 2017, виставку величавих писанок, послухали прекрасний спів бандуристів та згадали ще раз імена і безстрашний подвиг Небесної сотні.

Цікавість завела освітян на Тернопільщину у селище Кривче, де розташована гіпсова печера протяжністю 22 км, у якій постійна температура 12 градусів та розмаїття лабіринтів. Враження переповнювали, адже потрібно було слідкувати, щоб  не постраждали ні голова, ні ноги, бути обережними, щоб не потрапити в кігті власнику печери та не потурбувати кажанів.

А далі були подорожі замками Хотина та Кам’янця-Подільського, незабутня екскурсія на катері річкою Дністер з мальовничими берегами, романтика нещодавно відкритої паркової зони відпочинку в Кам’янці, де можна було спостерігати за лебединою вірністю Майстра та Маргарити і розділити радість очікуваного материнства з Ромео та Джульєттою.

Найбільш піднесених і ейфорійних емоцій одних та нечуваного співпереживання інших викликала переправа через каньйон на висоті 68 метрів та протяжністю 184 метри в цьому ж таки Кам’янці. 

Бажання неординарно провести час привело миргородців на фестиваль «Форт пост», де дами мали можливість відчути себе прекрасними міледі, за погляд яких мужньо билися на турнірі хоробрі лицарі.

Зануритися в атмосферу студентських років дав можливість величний Чернівецький університет, а відчути всю значущість науки та навчання допомогли моменти перебування у Блакитній, Мармуровій та Червоній залах ЧНУ.  Французький та англійський парки на території університету відкрили ніжність та тендітність весняних квітів, величну тягу до сонця і неба буків, сором’язливість сакури, екзотичний цвіт магнолій та рожевих каштанів.

Відпочивши, сповнені нових яскравих вражень, повертаємося ми до буденної робочої рутини, щоб паралельно з викладанням предмету виховувати у підростаючого покоління повагу до історії Батьківщини, толерантне ставлення до всіх національностей, що проживають на території України, показуючи власним прикладом важливість освіти упродовж всього життя.

Ідейний організатор – Невєрова Ю.В.,

Організатор дозвілля – Ярмоленко Н. Г.,

Фінансова підтримка – Миргородська міська профспілка працівників освіти і науки України.

Подяка всім членам групи за приємно проведений час!!!

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]