Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Акценти пленарного засідання
2017-02-27

27 лютого відбулося пленарне засідання 21 сесії міської ради. Загалом у порядок денний було включено 25 питань. Деякі з них депутати проголосували під час засідання. А перед початком роботи міський голова Сергій Соломаха вручив грамоту Полтавської обласної рад за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток територіальної громади міста Миргорода та активну громадянську позицію Леонарду Мазуркевичу, заслуженому геодезисту України, автору і  головному інженеру проекту землеустрою, розширення межі міста Миргорода. Остаточнйи варіант документу, над  яким працювали майже 6 років,  мають  затвердити парламентарії на сесії Верховної Ради у березні цього року.

Перші рішення 21 сесії міської ради стосувалися розподілу коштів з міського бюджету. 3 672 940 грн., як субвенція обласному бюджету для подальшого фінансування обласного комунального  виробничого підприємства теплового господарства “Миргородтеплоенерго” на реалізацію проекту “Модернізація теплового району “Авіамістечко” в м. Миргород Полтавської області”, в рамках програми DemoUkrainaDH у співпраці з НЕФКО.

Наступні рішення ухвалили щодо  перерозподілу коштів у цільові програми по  ремонту дорожньо-мостового господарства та об’єктів благоустрою,  капітального ремонту житлового фонду, культурно-мистецького розвитку міста на 2017 рік. Одноголосно депутати проголосували  за співробітництво щодо розробки та реалізації Стратегії сталого розвитку Миргородського субрегіону на 2017-2026 роки та співробітництво територіальних громад  Миргорода та селища міського типу Велика Багачка в частині спільного фінансування (утримання) інфраструктурних об'єктів. Окремими рішеннями депутати підтримали  пропозицію міського голови щодо введення до штату міської ради радника  з медичних питань та ухвалили низку рішень з земельних питань. В "різному" обговорили актуальні питання  в життєдіяльності громади.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 березня 2024 року

Сплачуємо борги до бюджету громади!

     
     
Оголошення

Змінено час засідання виконавчого комітету

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 березня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]