Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Адвокат допоміг жительці Миргорода відстояти право власності
2016-07-12

До Лубенського місцевого центру безоплатної правової допомоги звернулась жителька міста Миргорода. Громадянка розповіла, що у 2014 році мала намір продати свій будинок в місті Миргороді. На прохання потенційних покупців до укладення договору купівлі-продажу вона зареєструвала їх у своєму будинку. Однак в подальшому вони придбали інший будинок, а виписуватися з житлового приміщення власниці відмовилися.

За словами жінки, це створювало їй певні незручності, зокрема при оформленні субсидії за оплату комунальних послуг. Після декількох невдалих спроб вирішити добровільно дану проблем жителька Миргорода звернулася до Лубенського центру правової допомоги.

Адвокат системи БПД з міста Миргорода Оксана Долженко, яка була залучена для здійснення представництва громадянки в судовому засіданні довела, що відповідачі по справі — втратили право проживати в будинку власниці, оскільки з моменту реєстрації в ньому не проживали і не проживають на момент подачі позову і розгляду справи, та мають житло для постійного місця проживання.

В результаті позов було задоволено:  тимчасові пожильці визнані такими, що втратили право користування житловим приміщенням. Що в подальшому дає можливість власниці виписати їх зі свого будинку.    

Для отримання більш детальної інформації щодо захисту Вашого права власності просимо звертатись до Лубенського місцевого центру БПД:

адреса: м. Лубни, вул. Монастирська, 17 (у дворі суду), тел.: (053615) 77-479, (МТС) 095 253 66 14, (LIFE) 063 996 27 61, Skype: lubny-bpd

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]