Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Відбувся плановий виконком
2024-03-20

Результати діяльності комунальних підприємств  та роботи  відділу розвитку бізнесу, торгівлі та туризму управління економічного розвитку та інвестицій  за минулий рік були головними питаннями засідання виконавчого комітету, що відбулося 20 березня. Про результати роботи та фінансово-господарську діяльність комунальних підприємств "Спецкомунтранс", "Миргородська управляюча компанія", "Тепловодсервіс" за 2023 рік доповідав  заступник міського голови – начальник Управління комунальних ресурсів Сергій Швайка.  Він проаналізував роботу кожного  підприємства та виокремив проблемні питання по напрямках. А таких чимало: фізичний знос основних засобів, що призводить до значних додаткових витрат на запасні частини та ремонти зношеної техніки; перевантаження сміттєзвалища та інші.

Заслухавши та обговоривши доповідь з відповідного питання, виконавчий комітет доручив керівникам комунальних підприємств забезпечити стабільну роботу підприємств, якісне надання житлово-комунальних послуг та продовжувати роботу по модернізації житлово-комунального господарства громади, а Управлінню комунальних ресурсів міської ради - сприяти проведенню модернізації житлово-комунального господарства Миргородської громади.

Коментуючи дане питання, міський голова Сергій Соломаха подякував колективам комунальних підприємств за злагоджену роботу та надання якісних послуг жителям громади у цей непростий для всіх час.

Про роботу відділу розвитку бізнесу, торгівлі та туризму управління економічного розвитку та інвестицій  за 2023  доповідала  Вєроніка Дорогань - начальник відділу. За її словами, у минулому році діяльність була спрямована на виконання Програми розвитку малого підприємництва та сільськогосподарського виробництва,  на співпрацю з бізнесом щодо участі суб'єктів господарювання громади в  наявних державних та міжнародних програмах,  з підтримки бізнесу і розвитку територіальних громад та на вирішення проблем функціонування агропромислового комплексу громади в умовах воєнного стану. Наразі відділ продовжує роботу не лише над вже закріпленими напрямами, але й над новим – сферою туризму.  Подальша робота над стимулюванням розвитку бізнесу, торгівлі, а також над сприянням розвитку туризму та агропромислового комплексу буде підсилювати розвиток цього напрямку.

Проголосовані рішення з поточних питань стосувалися роботи відділів та управлінь міської ради щодо соціального та цивільного захисту;  розвитку бізнесу, торгівлі туризму; архітектури та державного архітектурно-будівельного контролю; освіти, молоді та спорту;  управління комунальними ресурсами.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
“Гаряча” телефонна лінія

29 квітня 2024 року з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за телефоном 5-25-01.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]