Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Працювала профільна комісія
2019-03-04

На засіданнях депутатських комісій триває обговорення звернень від представників підприємств та громадських організацій з метою їх детального вивчення та для подальшого включення до розгляду на сесії Миргородської міської ради. Ключовими темами обговорення постійної комісії міської ради з питань освіти, культури, духовності, молоді та спорту, що відбулася 4 березня, були варіанти фінансування заходів програм спортивного та соціального напрямків.

Перше звернення стосувалося встановлення Миргородському міському спортивно-технічному клубу Товариства сприяння обороні України пільгової ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Інформував керівник підприємства Ігор Крикливий. Роз'яснення з даного звернення надали начальник фінансового управління Сергій Скляр та  начальник Миргородської ОДПІ Наталія Молочко. За її словами, індивідуального підходу до ставок платників податків немає. Діючий відсоток є фіксованим для платників податків Миргорода і діятиме протягом встановленого документом періоду.

У наступному зверненні йшлося про фінансову підтримку футбольного клубу "Миргород 2019". Голова цієї громадської організації Руслан Яненко звернувся з проханням до міського голови та депутатів виділити кошти новоствореній команді для участі в обласних змаганнях у I-й лізі. Детально обговоривши ситуацію з розвитком спорту в Миргороді, депутати доручили профільному відділу підготувати зміни до міської програми розвитку спорту на 2019- й рік.

Далі було розглянуто пропозицію від представника  Центру допомоги Учасникам АТО Полтавської ОДА Євгенія Космача щодо участі Миргорода в соціальній програмі "Забезпеч своє майбутнє" на 2019-2029 роки. ЇЇ суть полягає в накопичувальній системі страхування першачків - дітей учасників АТО та ООС, з перспективою використання коштів для подальших освітніх потреб. У разі долучення міста до цієї програми, орієнтовний внесок з міського бюджету становить 180 тис грн., і розрахований на 35 дітей. Цю пропозицію було докладно обговорено та взято на подальше доопрацювання.

Також на засіданні було розглянуто звернення керівника станції юних туристів Василя Ніколаєнка про фінансову підтримку міської та обласної туристичних спартакіад школярів. Відповідне звернення доручили вивчити головному розпоряднику коштів - відділу освіти. Доопрацьовані питання члени комісії розглянуть на наступному засіданні.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]