Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
29 серпня - День пам’яті загиблих учасників АТО
2018-08-29

29 серпня – одна з найтрагічніших дат війни на сході України, яка назавжди викарбувалася у пам’яті та новітній історії. І через чотири роки у цей день так само болить. 29 серпня 2014 року почався відхід українських військ з Іловайська через підступний «коридор» росіян та їхніх найманців. Тоді ж країна дізналася, що українські військові потрапили у "котел".

Через три роки після трагедії Головна військова прокуратура офіційно повідомила: збройні сили РФ впритул розстріляли колону українських військових разом із трьома своїми полоненими десантниками. За даними прокурорів, Іловайський котел забрав життя 366 наших воїнів, 429 бійців отримали поранення, ще 300 – потрапили в полон.  Ті, чиїх синів, чоловіків, батьків та побратимів «зжер» Іловайський котел, чиїх близьких назавжди забрала війна, зберуться у Києві, щоб вшанувати пам'ять загиблих. Цей день родини загиблих пропонують зробити Днем Пам'яті полеглих захисників України.  Вшанувати пам’ять загиблих та підтримати їхні родини може кожен. Адже розділена на всіх біда – це півбіди.

29 серпня о 19-00, у Миргороді, на місці майбутнього пам'ятника полеглим землякам( біля Вічного вогню), відбудеться акція "Запали свічку, згадай героя".  Вшануємо українських воїнів, полеглих під Іловайськом та на фронтах російсько-української війни. Участь у заході буде знаком світлої пам'яті полеглим і вдячності та шани живим.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]