Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
25 років Полтавському Регіональному Управлінню ПриватБанку
2018-11-12

Свій ювілей Полтавське регіональне управління ПриватБанку відзначило прес-конференцією, яка цього разу пройшла у більш розширеному складі, ніж завжди. На неї були запрошені не тільки представники регіональних ЗМІ, а також і перші співробітники банку та його клієнти.

ПриватБанк - надійний фінансовий партнер майже кожного полтавця. 69  відділень, 510 фахівців, цілодобовий доступ до рахунків та проведення операцій з будь-якої точки світу - такі результати 25-річної історії. І ці досягнення отримують високу оцінку на престижних конкурсах. Так, цьогоріч на церемонії “FinAwards” ПриватБанк здобув одразу три нагороди: Privat24 визнано кращим Інтернет-банкінгом, Картку для виплат - кращою дебетовою карткою, а депозит “Строковий у гривні” став кращим ощадним вкладом. Невід’ємна складова цього успіху - Полтавське ГРУ ПриватБанку. Історія Полтавського ГРУ ПриватБанку розпочалась 6 жовтня 1993 року. Це була п’ята  філія в Україні зі штатом з 12 працівників. Тоді ж було відкрито і перше відділення. Воно не було повнофункціональним, яким ми звикли бачити відділення сьогодні. Але 25 років невпинної праці, вдосконалення та новацій зробили ПриватБанк лідером галузі.

“Здобутки  ПриватБанку  - результат злагодженої роботи професіоналів, - говорить директор Полтавського ГРУ ПриватБанку Олександр Цись. - У численних конкурсах і рейтингах ПриватБанк виборює перші позиції. Чи це сервіси, технології, чи обслуговування - за всіма процесами стоять люди. Від їхньої небайдужості та компетенції залежить успіх усього банку. Наші спеціалісти не лише фінансисти, а й, подекуди, психологи. Вислухати, порадити, знайти оптимальне рішення - їхня робота багатогранна. Кожен клієнт особливий, до кожного потрібен індивідуальний підхід. І ми його знаходимо”.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]