Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
22 серпня у Миргороді відбудеться ковальське свято
2015-08-19

 У Миргороді триває підготовка до ковальського фестивалю. Організаційні питання проведення ковальського фестивалю та культурну програму обговорили на засіданні організаційного комітету, що відбулося під головуванням міського голови Сергія Соломахи. До Миргорода знову їдуть майстри ковальської справи.  22 серпня вони  зберуться на другий український ковальський фестиваль  ножових майстрів та демонструватимуть майстер-класи.

Із планом заходів ознайомила  Валентина Федоряка - ідейний натхненник  цьогорічного свята. Валентина Миколаївна - дружина загиблого у зоні АТО Петра Федоряки – коваля-зброяра, якого знали в Україні і далеко за кордоном. Він пішов з життя, виконуючи свій громадянський обов'язок 31 липня 2014 року, але  справа його – живе.  Цьогорічний ковальський фестиваль однодумці присвячують світлій пам'яті  трудолюбівського патріота Петра Федоряки.

У програмі фестивалю: демонстрація майстерності від ковалів України та закордонних учасників, майстер-класи провідних фахівців ковальської справи, кування сонячного годинника, виготовлення ножів, змагання лучників, видовищні бої з шаблями, ярмарок кованих речей та багато іншого.

Офіційне відкриття ковальського свята заплановане 22 серпня на 10 годину. Дійство відбуватиметься у містечку майстрів біля кафе-бару "Ассоль".

 Організатори та співорганізатори: ГО «Миргородські майстри», Миргородська міська рада,  Миргородська районна рада, Українська гільдія майстрів «Коло».

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]