Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
20 березня – міжнародний День Землі
2019-03-21

20 березня – міжнародний День Землі – свято чистої води, чистої землі, чистого повітря. День нагадування про екологічні катастрофи, день коли кожна людина повинна задуматися над тим, що Земля потребує турботи й захисту. Це всесвітнє екологічне свято. Ми повинні замислитися над долею планети і закликати всіх небайдужих людей бути уважнішими до вразливого навколишнього середовища на планеті Земля. Цей день покликаний об’єднати людей планети у справі захисту навколишнього середовища та нагадати про те, що планета, яка дарує нам життя унікальна і має потребу в турботі і захисті.

З метою збереження природи до Всесвітнього Дня Землі у читальній залі Миргородської міської публічної бібліотеки для дорослих ім. Д.Гурамішвілі для студентів Університету третього віку керівником гуртка центру естетичного виховання Тамарою Михайлівною Сторожук було проведено майстер - клас з виготовлення квітів з ниток своїми руками під назвою «Природа тішить око і милує, ти збережи її,  нехай квітує!».

Тамара Михайлівна ознайомила підопічних Територіального центру з технологією виготовлення квітів з ниток та розповіла, що це заняття добре розвиває художній смак, уяву, моторику рук, старанність і акуратність. Студенти Університету третього віку з великим захопленням і гарним настроєм вчилися робити квіти з ниток, які можуть бути дуже різноманітними. З них можна створювати різні композиції. Це може бути оригінальним подарунком, який збережеться надовго і чудовим способом самовираження. Квіти, створені своїми руками захоплюють, дарують радість і хороший настрій. То ж щиро дякуємо керівнику гуртка центру естетичного виховання Тамарі Михайлівні Сторожук за цікавий і корисний майстер-клас та чекаємо на подальші зустрічі.

 За матеріалами 

територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Миргородської міської ради 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]